Fodboldudstyr

Nedenfor er der en masse artikler om fodboldudstyr og anmeldelser af fodboldgear.

Fodboldmål til haven

Fodboldmål til haven – Enhver fodboldspiller starter deres karriere et sted, og træner dagligt for at blive den næste store stjerne. En af de steder hvor det er nemmest at træne er i ens egen have, og derfor har vi dedikeret en artikel   til at handle om fodboldmål i haven.

Fodboldstøvler

Fodboldstøvler – Fodboldstøvler  er måske ikke det vigtigste udstyr for en fodboldspiller, men det er klart her hvor kvaliteten har den største betydning for evnen til at agere på banen. Der er stor forskel på om du er målmand, forsvarspiller, midtbane, fløj eller angriber i valget af fodboldstøvle. Det drejer sig både om form og materialer, og du kan sagtens finde en lidt billigere støvle, der er ok, men der er en grund til nogle fodboldstøvler bare er dyrere. Læs vores guide til fodboldstøvler her.

Adidas fodboldstøvler

Adidas fodboldstøvler – Adidas er en af de absolut forende fabrikanter af fodboldstøvler. Hos fodboldspilleren har vi også valgt at lave en speciel sektion om Adidas fodboldstøvler, der siden 1979, hvor de udviklede deres ikoniske Copa Mundial støvler har været med til at sætte standarden for fodboldstøvler. Adidas fodboldstøvler har de sidste mange år været blandt de absolut bedste fodboldstøvler på markedet. Klik på det indledende link for at læse mere om Adidas fodboldstøvler.

Nike fodboldstøvler

Nike fodboldstøvler – Nike er sammen med Adidas den førende fabrikant af fodboldstøvler i verden. Ikke nok med at Nike fodboldstøvler er innovative og i høj kvalitet, så er Nike fodboldstøvler også valgt for adskillige af de største fodboldstjerner i verden. Cristiano Ronaldo bruger Nike fodboldstøvler – han bruger modellen Superfly. Zlatan Ibrahimovic bruger Nike fodboldstøvler – han bruger modellen Vapor. Begge typer af Nike fodboldstøvler tilhører i øvrigt kollektionen Mercurial. Du kan finde flere Nike fodboldstøvler og fodboldspillerens guide til Nike fodboldstøvler ved at klikke på indledende link.

Alt det andet

Der findes rigtig meget forskelligt fodboldudstyr og fodboldtøj. Noget af det har vi også anmeldeleser af her 🙂

Fodboldstrømper – Der findes mange forskellige typer fodboldstrømper. Du kender selvfølgelig Nike og Adidas, men kender du også toppen af poppen nemlig højkvalitets fodboldstrømper som Trusox og Metasox. Her kan du læse om alt fra de solide mærker over discount fodboldstrømper og videre de bedste af de bedste fodboldstrømper.

Anførerbind – Ethvert fodboldhold har brug for en god anfører, og et anførerbind repræsenterer netop den officielle rolle som anfører på fodboldhold. Anførerbind er ikke særligt dyre, men en vital del af et fodboldholds identitet.

Dommerfløjte – Enhver dommer der vil have respekt på banen har en dommerfløjte, der kan larme så meget at alle fodboldspillerne kan høre ham. En dommerfløjte er for dommeren, hvad slangebøssen var for David (mod Goliath).

Dommersokker – Dommeren er den mand på banen, der typisk løber længst. Det betyder, at støtten i dommersokker skal være bedre end alle andres sokker. Dommersokker findes i mange forskellige varieanter – læs vores guide til dommersokker her.

Dagens.se – Bringer daglige nyheder på svensk.

Senest.dk – Seneste nyheder 24 timer i døgnet.