Nike fodboldstøvler

Nike fodboldstøvler – Amerikanske Nike er kendt over hele verden for alt det sports- og fritidsudstyr de laver. Nike er et af de største og mest populære mærker når det kommer til fodboldstøvler. Nike er kendt for, at være meget innovative og de udvikler konstant deres fodboldstøvler. De forsker meget i fodboldstøvler og vi ser ofte, at de er nogle af de første, når det kommer til nye teknologier og materialer.

Deres fodboldstøvler sidder på fødderne af mange af verdens bedste fodboldspillere, blandt andet Cristiano Ronaldo, Neymar, Götze og Christian Eriksen. Herunder finder du en oversigt over, hvilke kollektioner Nike kører med lige i øjeblikket.

Nike fodboldstøvler Mercurial

nike fodboldstøvler

Nike Mercurial har fokus på eksplosiv fart. Cristiano Ronaldo er kendt som frontfiguren for disse modeller og topmodellen er kendt under navnet Superfly. Tidligere havde Nike meget fokus på, at få vægten på Mercurial modellerne bragt ned, fordi det er speed støvler.

Idag har de dog ændret deres fokus og de forsøger ikke længere, at lave den letteste fodboldstøvle. I stedet er fokus på, at lave en støvle med en god overdel og et hurtigt og eksplosivt knopsystem.

Find alle Mercurial modellerne her

Nike fodboldstøvler Magista

nike fodboldstøvler

Nike Magista er en fodboldstøvle, som har fokus på kontrol. Den er primært skabt til midtbanespilleren, som er meget i boldbesiddelse og som laver de hurtige vendinger på midten af banen. Spillere som Iniesta, Götze og Eriksen er blot nogle af dem, som spiller i Nike Magista.

Topmodellen Magista Obra er udstyret med en utrolig blød og komfortabel Flyknit overdel, som giver en næsten perfekt boldføling. Nike har haft stor fokus på knopsystemet og de har valgt, at lave runde knopper, som er perfekte til de hurtige vendinger.

Find alle Magista modellerne her

Nike fodboldstøvler Hypervenom

nike fodboldstøvler

Nike Hypervenom er ifølge Nike, den ultimative fodboldstøvle til en angriber. Hvis du vil lave skarpe træk, hårde afslutninger og være utilregnelig på banen, så er Nike Hypervenom noget for dig. Rooney, Lewandowski og Neymar er nogle af de stjerner, som til dagligt spiller i Nike Hypervenom. Støvlen har en overdel, som er lavet af det såkaldte NikeSKIN.

Overdelen har en lidt klæbrig overflade, som holder godt fast i bolden. Den har samtidigt en tekstur, som er perfekt, hvis man vil sende nogle hårde og præcise skud afsted mod mål. Hypervenom er blevet udstyret med et knopsystem, som minder meget om det, der sidder på Nike Magista.

Find alle Hypervenom modellerne her

Nike fodboldstøvler Tiempo

nike fodboldstøvler Nike Tiempo er en af de modeller, som Nike har lavet i mange år. Tiempo har altid været kendt for, at have en utrolig komfortabel overdel, som er lavet af kængurulæder. Støvlen ligner faktisk sig selv og der er aldrig lavet de markante ændringer på den. Det er en støvle som er perfekt til spillere, som søger god komfort og stabilitet.

Udover en meget komfortabel overdel, så har Tiempo også altid haft et stabilt knopsystem. Støvlen har altid haft de samme runde knopper og systemet er der heller ikke blevet ændret meget på.

Find alle Tiempo modellerne her