Om os

Fodboldspilleren.dk er fremfor alt de nyeste og mest interessante historier om Europæisk topfodbold – skrevet af entusiaster som elsker fodbold.

Til virksomheder:

Fodboldspilleren.dk tilbyder et stort udvalg af muligheder indenfor advertorials og bannerannoncering.

Kontakt salg på fodboldspilleren@mediagroupdenmark.dk

Redaktionelle henvendelser – send til: kontakt@fodboldspilleren.dk

Fodboldspillerens historie

Oprindeligt blev det dog lavet som en side der primært omhandlede fodboldudstyr.

Fodboldtrøjer

Vi startede med at udvikle nogle sider omkring de store ligaers klubtrøjer, men i dag handler siden kun i mindre grad om fodboldtrøjer, men vi holder fast på vores trøjeguides og udvikler dem løbende.

Premier League trøjer

Premier League trøjer – Vi dannede denne sektion til ære for verdens nok hårdeste liga. Der er tilføjet trøjer fra de største klubber såvel som de mindste klubber i Premier League. Det er helt tydeligt at trøjer fra Manchester United, Liverpool, Arsenal og Chelsea trækker rigtig mange besøgende, da det er nogle af de mest populære klubber i verden.

La Liga trøjer

La Liga trøjer – En lige så stor liga, dog med noget større skel mellem top og bund end Premier League er den spanske Liga BBVA eller La Liga, som den kaldes til daglig. Her har vi primært fokuseret på trøjer fra de store klubber som FC Barcelona og Real Madrid, og dem som kommer lige efter.

Bundesliga trøjer

Bundesliga trøjer – En liga der gennem de sidste mange år er eksploderet i styrke er den tyske Bundesliga. Tidligere var det en liga, der ikke blev betragtet på lige fod med de helt store, men særligt de sidste par år har vist hvorfor klubber som Bayern München og Borussia Dortmund er blandt verdens absolut bedste. Derfor har vi valgt at inkludere spillertrøjer fra den tyske Bundesliga.

Serie A trøjer

Serie A trøjer – Hvor den tyske liga har haft en utrolig fremgang har den italienske Serie A været i noget nær konstant nedgang de sidste 10-15 år. Serie A er dog stadig en af verden hårdeste ligaer, og derfor har vi også valgt at fokusere på de bedste klubber fra den italienske topliga.

Superliga trøjer

Danske trøjer – Vi vurderede, at det ikke kun var top rækken det vil sige Superligaen, der var interessant når vi kiggede på fodboldtrøjer. Vi har naturligvis en beskrivelse af samtlige superligaklubber, men også inddraget klubtrøjer som i skrivende stund ikke er i superligaen. Det vil sige eksempelvis klubtrøjer AGF, Lyngby BK, Viborg FF og Vejle.

Efter vi havde studeret forskellige klubbers trøjer tog vi et kig på fodboldstøvler.

Fodboldstøvler – Den store guide

Fodboldstøvler – Det er en af de steder hvor udstyret kan gøre den store forskel for enhver fodboldspiller.  Der er stor forskel på pris af fodboldstøvler, men det er langt fra altid den dyreste der er den rigtige fodboldstøvle for dig. Fodboldstøvler bør vælges ud fra type fod og hvilken position du spiller, såvel som hvilke fodboldstøvler, der bedst muligt understøtter din spillestil. Nedenfor er der links til oversigter over nogle af de største mærker indenfor fodboldstøvleindustrien.

Nike fodboldstøvler

Nike fodboldstøvler – Her har vi haft fokus på nogle af de mest populære fodboldstøvler fra Nike som Nike Magista, Hypervenom og Tiempo. Spillere som Cristiano Ronaldo og Zlatan Ibrahimovic benytter Nike fodboldstøvler. Nike er kendt for at sætte banebrydende standarder, når det kommer til fodboldstøvler.

Adidas fodboldstøvler

Adidas fodboldstøvler – Adizero, Predator, Adipure er bare nogle af de navne som de populære Adidas fodboldstøvler har. Adidas er en klassisk fodboldtøj producent og deres fodboldstøvler lever helt op til det gode ry resten af deres tøj har.

Puma fodboldstøvler

Puma fodboldstøvler – Puma er en meget seriøs spiller på det globale såvel som det danske marked når det kommer til fodboldstøvler. Det sagt så er de lilleputten, der på ingen måde nyder samme anerkendelse som hverken Adidas eller Nike. Puma fodboldstøvler kan du læse mere om via ovenstående link.

 

Andet fodboldudstyr

I vores del om fodboldudstyr har vi sat fokus på hvad du selv kan gøre i dine nære omgivelser for at forbedre dit spil.

Fodboldmål til haven

Fodboldmål til haven – For at kunne træne ens fodboldevner så er det helt afgørende man har et sted og de fundamentale elementer for at træne. Mange bruge bare et par klodser som markering for fodboldmålene i haven. Det har til alle tider været en god løsning, men også en løsning, der har ført til utallige uenigheder, og hvad værre er det er decideret skadeligt for ens træning med bold i luften, da det ikke er muligt at vurdere  om bolden gik i mål eller ej. Det problem håndterer egentlige mål i haven.

Fodbold rebounder

Fodbold rebounder – En af de nyere træningsteknikker, som ikke er ældre end 15 år er de såkaldte rebounders. En rebounder er en mellemting mellem et mål og en medspiller, og det er en af de mest effektive metoder at træne sit eget fodboldspil. Når du sparker, kaster eller nikker bolden mod en rebounder returneres bolden igen, og du skal så være klar til at håndtere returneringen.

Fodboldstrømper

Fodboldstrømper – Ligesom fodboldstøvler finder der de tre store mærker indenfor fodboldstrømper: Nike, Adidas og Puma fodboldstrømper. Men vi mener, der er en lang række andre mærker som også er værd at kigge nærmere på som Trusox, Metasox, Kappa fodboldstrømper såvel som de helt billige Select fodboldstrømper.

Det andet:

Fodboldtrænere – Den mest udskældte type mennesker i fodboldens verden er  fodboldtrænere. Det er dem der bærer den kollektive skyld, når det går dårligt – i hvert fald når det kommer til pressen og  fans. Der er dog også nogle trænere, der bare konsekvent gør det helt fantastisk. Vi har lavet en oversigt her, hvor vi har fokus på verdens bedste trænere.

Bonuskoder til betting – Rigtig mange fodboldfans gør kampene lidt mere spændende med et bet på kampen. Fodboldspilleren har lavet en guide til bonuskoder for danske sportsbettere. De spillesteder som er beskrevet her er alle godkendt af spillemyndighederne i Danmark.

[contact-form-7 id=”4325″ title=”Kontaktformular 1″]