Puma fodboldstøvler

Puma fodboldstøvler – Puma har gennem de seneste år været de første til altid at udfordre Nike fodboldstøvler og Adidas forboldstøvler på design og kvalitet. Puma har satset massivt på fodboldstøvlemarkedet og udviklet en række nye fodboldstøvlemodeller. Alle Pumas fodboldstøvler har gennemgået en massiv udvikling gennem de seneste år og det har bl.a. ført til nye modeller som evoSPEED og evoPOWER.

Puma har ligesom de andre mærker valgt, at lave forskellige fodboldstøvler inden for nogle bestemte kategorier. De har som nævnt introduceret deres evo serie, som har været ekstremt populære blandt fodboldspillere verden over. Man ser også flere og flere stor stjerner, som vælger at trække i et par Puma støvler, man kan bl.a. nævne Yaya Toure, Radamel Falcao og Sergio Aguero.

Puma evoSPEED

puma fodboldstøvler

Puma evoSPEED er Pumas bud på den perfekte speedstøvle. Disse Puma fodboldstøvler er i skarp konkurrence med Mercurial modellerne fra Nike og Adizero modellerne fra Adidas. En af de unikke ting ved Puma evoSPEED er at den kommer i to modeller, nemlig én med én overdel af Teijin mikrofiber og én med en overdel af blødt kalveskind. Fælles for begge modeller er, at de giver en meget præcis boldføling. Både EvoSPEED i skind og mikrofiber er samtidigt ekstremt lette fodboldstøvler.

Pumas External EverFitCage giver samtidig et tættere fit og en perfekt lockdown effekt. Puma har også udstyret deres evoSPEED 1.3 med evoAptoLast, som er anatomisk formet så alle uanset fodform får et tæt og fleksibelt fit. EvoSPEED er udstyret med en ekstremt responsiv sål og et godt knopsystem, som sammen sikrer et næsten perfekt greb i banen. Lige netop fit, letvægt og greb i banen er evoSPEED modellens vigtigste fokus punkter.

Find alle evoSPEED modellerne her

Puma evoPOWER

puma fodboldstøvler ewopower

Puma evoPOWER er som navnet antyder Puma fodboldstøvler med masser af power. En af de meget unikke ting ved Puma evoPOWER er, at den kun vejer sølle 206 gram. For en vaskeægte power støvle er 206 gram en imponerende lav vægt. Overdelen er lavet i AdapLite, som er et superblødt mikrofiber materiale, som kan følge fodens form og give et tæt fit. AccuFoam er de små puder som er indsat under overdelen. Disse puder skal give en større og renere sparkeflade, og dermed sikre bedre præcision og mere power.

Ligesom evoSPEED modellerne, så er evoPOWER også udstyret med Pumas EverFitCage, som giver et tættere fit og sikrer at foden ikke flytter sig rundt i støvlen. Sålen er designet til at kunne overføre mest muligt kraft fra foden til bolden og dermed give maksimal power når man sparker til bolden. Knopsystemet er kendt for at være meget stabilt og komfortabelt. EvoPOWER er en rigtig power støvle, som bl.a. stjerner som Fabregas, Reus og Balotelli trækker i hver weekend.

Find alle evoPOWER modellerne her

Puma King

puma fodboldstøvler ewoking

Puma King er en af de mest kendte Puma fodboldstøvler og ikoniske der nogensinde er lavet. Mange af de helt store spillere har gennem tiden spillet i denne ikoniske fodboldstøvle bl.a. Diego Maradona. Tidligere var det kendt som en meget traditionel fodboldstøvle, som kun kom i farven sort og hvid. Puma King har dog gennemgået en mindre forvandling i takt med Pumas øgede satsning på fodboldstøvler.

King modellen har fået en design- og kvalitetsmæssigt opgradering. Designet er blevet mere moderne og strømlinet. Puma har også introduceret en superlight model – Puma King SL. De nye Puma King modeller er blevet udstyret med de nyeste teknologier. Støvlen har fået en forbedret overdel i blødt læder, som giver en næsten perfekt komfort. Puma King er en utrolig stabil støvle, som aldrig slår fejl.

Find alle King modellerne her

Puma fodboldstøvler og andre produkter

Hos fodboldspilleren kan du finde flere Puma produkter. Du kan finde en del fodboldtrøjer, for eksempel den legendariske Arsenal trøje, som Puma laver, og så har vi også en større oversigt over Puma fodboldstrømper her på siden.