Puma Fodboldstrømper

puma fodboldstrømper

Puma fodboldstrømper (gule)

Puma fodboldstrømper – Puma tilbyder fodboldstrømper i et enkelt og meget klassisk design uden alskens moderne ”teknologi”. Kort sagt klassiske fodboldstrømper som dem, far og farfar havde på, da de spillede fodbold.

Puma har produceret sko siden 1924, hvor det blev stiftet af brødrene Rudolf og Adolf Dassler. Firmaet hed oprindeligt Dassler Brothers Shoe Company og bliv hurtigt anerkendt for deres gode løbesko, der blev anvendt mange af datidens mest kendte atleter.

Efter anden verdenskrig blev firmaet splittet op i to dele og Rudolf Dassler oprettede Puma Shuhfabrik, der hurtigt blev verdenskendte for deres fodboldsko. Med tiden kom der så en tøjproduktion til, der i første omgang primært producerede fodbold- og andet sportstøj – herunder fodboldstrømper.

cta

I slutningen af 1900-tallet begynder Puma også at producere boxershorts og andre tøjartikler – primært til mænd, men det er en hel anden snak, der næppe er relevant i denne sammenhæng.

Puma laver oldschool fodboldstrømper

puma fodboldstrømper

Puma fodboldstrømper (navy)

På fodboldstrømpe-fronten har Puma aldrig skabt nogle revolutioner og det gælder også deres nuværende serie af fodboldstrømper, der kort og godt går under navnet ”Team”.

Det er helt basic, lange fodboldstrømper, der er lavet af 70% polyester, 25% bomuld og 5% elastan. Elastanen sørger for god elasticitet, især omkring foden og anklen, ligesom den sørger for, at strømpen sidder stramt til skinne- og underbenet.

Bomulden gør strømperne bløde og behagelige, men transporterer ikke fugt og sved væk fra fødderne, så du kan risikere at få kedelige skader, der skyldes våde eller fugtige fødder, ligesom der kan opstå dårlig lugt. Her havde brugen af de særlige fugttransporterende materialer, andre producenter af fodboldstrømper anvender, været ønskeligt.

Så lidt provokerende sagt kan du med et par Puma fodboldstrømper komme til at spille med den samme slags sokker, som din far eller bedstefar brugte, dengang de – eventuelt – spillede fodbold. Den eneste nyskabelse er nok elastanen, som det nok kun er din far, der har haft en chance for at spille med.

Køb Puma fodboldstrømper her (Unisport)