La Liga Trøjer

Den spanske topdivision er kendt som La Liga selvom det mere kendte navn er Liga BBVA. Her på siden er der fokuseret på topholdene i den spanske division, da vi har oplevet at interessen for andre hold er meget lav.

Nedenfor er der en liste over de La Liga trøjer, der her på siden er blevet fokuseret på

  • Atletico Madrid trøje – Denne Madrid klub er nok mest kendt af danskere for Jesper Grønkjærs optrædender. Hvad færre ved var at den virkelige danske helt i en Atletico Madrid trøje var den danske fodboldspiller Børge Carlo Mathiesen, der spillede hos klubben i 1949.
  • FC Barcelona trøje – FC Barcelona trøjen har indeholdt mange meget fantastiske spillere som Lionel Messi, Ronaldinho og mange andre. Det har været en ære for alle spillere at spille i en FC Barcelona trøje.
  • Real Madrid trøje – Cristiano Ronaldo er for rigtig mange lig med Real Madrid, men der er så mange andre fantastiske spillere, der spiller i en Real Madrid trøje såsom Gareth Bale, Iker Casillas, Sergio Ramos og Pepe.
  • Sevilla trøje – Den sydspanske by Sevillas har denne store og fantastiske klub. Historisk set har den hørt til den absolutte top af spansk fodbold. De sidste par år har klubben dog ikke helt kunne matche Real og FC Barcelona.
  • Valencia trøje – Los Che er et af de absolut bedste hold i La Liga. Klubben er også spækket med stjerner, der gerne vil løbe rundt i Valencia trøjer