Real Madrid trøje

Real Madrid trøje – Real Madrid er en af de mest legendariske klubber i verden. Kongeklubben har igennem tiden vundet et hav af forskellige titler, heriblandt 32 La Liga titler og 10 gange Champions League/ Turneringen for mesterhold. Klubben har hjemmebane på det fantastiske, Estadio Santiago Bernabéu, som er opkaldt efter en af klubbens tidligere præsidenter. Der er plads til hele 85.454 tilskuere på det store stadion midt i Madrid, og rigtig mange af de tilskuere bærer en Real Madrid trøje.

Real Madrids fodboldtrøjer er de mest solgte i hele verden. Real Madrid har altid haft en trup fyldt med stjerner. I dag rummer truppen stjerner, som Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Karim Benzema, James Rodriguez, Toni Kroos og Sergio Ramos. Særligt den tredobbelte Balon D’Or vinder Cristiano Ronaldo, er populær blandt Real Madrids fans.

Real Madrid trøje 15/16

Sæsonen 15/16 byder som altid på en ny Real Madrid trøje. Nedenfor kan du se den nye Real Madrid trøje Anno 2015/16. Særligt ærmerne på den nye Real Madrid trøje har fået et tvist. Du kan finde den via nedenstående link hos Unisport, og som altid når du handler hos Unisport kan du få den i mange forskellige varianter og med eller uden rygnummer og spillernavn. Unsiport er i øvrigt rigtig skarpe på både pris og hurtig levering.

Klik her for at finde den nye real madrid trøje.

real madrid trøje

Real Madrid hjemmebanetrøje 14/15

real madrid trøje

Real Madrids hjemmebanetrøje er en af de mest ikoniske fodboldtrøjer, der findes. Den har altid været helt hvid og det vil den formentlig også fortsætte med at være for altid. Det er Adidas, der står for designet af alle Real Madrids fodboldtrøjer.

Denne sæsons hjemmebanetrøje er lavet i den klassiske hvide Real Madrid farve, som er blevet kombineret med pink og sorte detaljer. En meget klassisk Real Madrid trøje med et lille pink twist, som du kan få med din yndlingsspiller bag på. Til hjemmebanetrøjen kan man få shorts og strømper i det samme hvide, sorte og pink design, som selve trøjen er lavet.

Køb Real Madrids hjemmebanetrøje her

Real Madrid udebanetrøje 14/15

real madrid trøje - udebane

Udebanetrøjen for denne sæson er en vild og anderledes en af slagsen. Adidas har altid slået sig løs når det kommer til udebanetrøjen, da der ikke er de samme traditioner forbundet med den, som der er med hjemmebanetrøjen.

Derfor er denne sæsons udebanetrøje helt pink med tre hvide Adidas striber ned langs ærmerne. Til udebanetrøjen kan man få shorts og strømper i det pink design med hvide Adidas striber, som selve udebanetrøjen.

Køb Real Madrids udebanetrøje her

Real Madrid 3. trøje 14/15

real madrid trøje - alternativ

Real Madrids 3. trøje i denne sæson er en helt speciel en af slagsen. Den er designet af den japanske designer, Yohji Yamamoto, som blandt andet også står bag, Adidas Y-3. Designet af trøjen er helt specielt og det sætter særligt fokus på to værdier: storhed og beslutsomhed. Disse værdier er symboliseret af de to væsener, der optræder på fronten af trøjen.

Den ene af dem er en ”dragon bird” og den anden er en ”dragon king”. Førstnævnte repræsenterer beslutsomheden, mens sidstnævnte repræsenterer, storhed, stolthed og klubbens massive styrke. 3. trøjens farve er helt klassisk sort med de klassiske hvide Adidas striber løbende ned langs ærmerne. Shorts og strømper til trøjen er lavet i det samme sorte og hvide design.

Køb Real Madrids 3. trøje her