FC Barcelona trøje

FC Barcelona trøje – Hvis du er på jagt efter en ny fodboldtrøje, så er det svært at komme uden om den spanske storklub, FC Barcelona.

Klubben har altid været blandt de største klubber i hele Verden og listen over titler er lang… RIGTIG LANG. Klubben har hjemmebane på det historiske stadion, Camp Nou, som har plads til hele 98.354 tilskuere, hvilket gør det til det største i Europa.

 

Oversigt over de nyeste FC Barcelona trøjer

Nedenfor er der de nyeste FC Barcelona trøjer. Hvis du vil se historise FC Barcelona, så kan du scrolle ned. Vi kunne ikke få os til at slette de gamle! Hvis du klikke på en af nedenstående links og ender med at købe en trøje eller et andet produkt. Så får vi en lille provision. Det håber vi meget at I vil gøre! Længere nede under fodboldtrøjerne vil du kunne se en masse andet FC Barcelona udstyr!
[et_pb_shop type=”product_category” include_categories=”1438″ _builder_version=”3.22.7″ border_width_top=”8px” border_color_top=”#004D98″ border_width_left=”4px” border_color_left=”#A50044″ custom_padding=”15px|15px|15px|15px|true|true” show_pagination=”on”][/et_pb_shop]

Mere Barca Gear!

Nedenfor kan du finde alt muligt cool gear med FC Barcelona all over! Det her er området for den ægte Barca fan – uanset om du er 6 – 18 eller 66 år gammel, så er det her rigtig spændende for dig!

[et_pb_shop type=”product_category” include_categories=”1439″ _builder_version=”3.22.7″ border_width_top=”8px” border_color_top=”#004D98″ border_width_left=”4px” border_color_left=”#A50044″ custom_padding=”15px|15px|15px|15px|true|true” show_pagination=”on”][/et_pb_shop]

Historiske trøjer fra FC Barcelona

 

FC Barcelonas fodboldtrøjer er de tredje mest solgte i hele verden. FC Barcelona har altid haft en trup fyldt med store stjerne, og det har de også den dag i dag.
I truppen finder man lige nu store stjerner, som Lionel Messi, Neymar, Luis Suarez, Andres Iniesta og Gerard Pique. Særligt den firedobbelte Balon D’Or vinder Lionel Messi, er populær blandt FC Barcelonas fans.

FC Barcelona trøje 2016/2017

fc barcelona trøjeSidste års vandrette striber er skiftet ud med lodrette striber. Dette års Barca trøje er som sædvanligt en rigtig lækker trøje, men hvis du køber Vapor modellen, så er det ikke bare en fan-trøje, men rent faktisk den samme slags trøje som spillerne bruger. Hvad betyder det så?

Højteknologisk Barca trøje

I den nye trøje er der blevet benyttet to nye teknologier: Nike Dri-Fit og AeroDrift teknologien. Kort fortalt virker det på den måde, at trøjen er mere vandafvisende og tørrer rigtig hurtigt, såvel som at trøjen gennem et specialbygget garnlag har en ekstremt stærk åndbarhed.

Du kan finde trøjen her,

FC Barcelona trøje 2015/2016

fc barcelona trøjeBarcelonas hjemmetrøje har fået ændret på striberne, så de istedet for lodrette nu er vandrette. Nogle elsker allerede det nye design og andre hader det, men hos fodboldspilleren.dk har vi set det før. Når først vi har set Neymar, Messi og Suarez løbe rundt i trøjen, så bliver den lige så populær som alle de andre Barcelona trøjer.

Til højre er FC Barcelonas Authentic trøje, der er lidt dyrere end de andre trøjer, og som i skrivende stund står i 899 kr, hvor den “normale” trøje står i 629 kr hos Unisport.

Nendenfor kan du set et større udvalg af trøjerne og modellerne blandt andet den “normale” Barcelona trøje og altså ikke Authentic versionen, som du kan se ovenfor.

Du kan også klikke her for at komme direkte til udvalget af Barcelona trøjer og udstyr,

fc barcelona trøje bukser strømper

 

FC Barcelonas hjemmebanetrøje 2014/2015

FC Barcelona trøje - hjemmebane

Hjemmebanetrøjen er altid blevet lavet i de traditionelle FC Barcelona farver, blå og rød. 2014/2015 hjemmebanetrøjen er meget klassisk med det velkendte stribede design.

Det er Nike, som i øjeblikket står for design og produktion af FC Barcelonas trøjer. En klassisk FC Barcelona trøje, som du lige nu kan få med din yndlingsspiller bag på.

Til hjemmebanetrøjen kan man få shorts og strømper, som også er i de klassiske blå og røde, Barcelona farver.

Køb FC Barcelonas hjemmebanetrøje her

FC Barcelona udebanetrøje 2014/2015

fc barcelona trøje udebane

FC Barcelona og Nike har altid lavet nogle vilde udebanetrøjer. Udebanetrøjen er den trøje, hvor Nike får lidt mere frit spil til, at designe det de har lyst til.

Der er ikke så mange traditioner omkring udebanetrøjen. 2014/2015 udebanetrøjen er lavet i en skarp orange farve med lidt mørkerød på ærmerne. Et noget frisk pust i denne FC Barcelona trøje, der faktisk minder lidt om den danske FCK trøje i udebaneversionen.

Til udebanetrøjen kan man få shorts og strømper i den samme orange farve, som selve udebanetrøjen.

Køb FC Barcelonas udebanetrøje her

FC Barcelona 3. trøje 2014/2015fc barcelona fodboldtrøje

FC Barcelona har stort set altid haft en 3. trøje. De fleste klubber i dag har en 3. trøje, som de dog ikke bruger ret ofte. FC Barcelona får ikke altid en ny 3. trøje til den nye sæson, så det kan sagtens være en FC Barcelona trøje du kan genbruge – hvis du går meget op i at have det nyeste set.

Indimellem så anvendes sidste års udebanetrøje, som 3. trøje i sæsonen efter. Op til 2014/2015 sæsonen har FC Barcelona fået en sprit ny udebanetrøje i en helt neon gul farve med mørkeblå detaljer.

Det er i den grad en trøje, som leder tankerne tilbage på sæsonen 2005/2006, hvor Ronaldinho blandt andet spillede i klubben. Til 3. trøjen kan man få shorts og strømper i den samme neon gule farve, som selve 3. trøjen.

Køb FC Barcelonas 3. trøje her

Fodboldrejser Barcelona – Hvis du ikke kan få nok af FC Barcelona, hvad så med at tage ned og besøge dem på Camp Nou. Med fodboldrejse.nu kan du finde de fodboldrejser til Barcelona til rigtigt fornuftige priser. Men husk nu at køb fodboldtrøjer hjemmefra, der sælges rigtig mange fake Barcelona trøjer blandt gadesælgerne i den katalanske hovedby.