FCK trøje

FFck-maskot-2001.C. København er en københavnsk klub stiftet 1. juli 1992, som en overbygning af den ældste fodboldklub på kontinentet, KB, der blev startet i 1876,  og B1903.

 

Med to moderklubber og hjemmebane i Idrætsparken på Østerbro har man fordelt aktiviteterne lidt ud. Træningsanlægget er lagt på KBs baner på Frederiksberg, og deres centrale administration er ved deres hjemmebane.

Der kommer mere interessant nedenfor, men er du bare interesseret i at købe FCK trøjen, så få du et link her:

Send mig direkte til FCK trøje forhander nummer 1

FCK andet end bold

FCK er ejet af Parken Sport & Entertainment, et børsnoteret selskab, som også ejer Parken Venues A/S, som står for at udleje Parken til blandt andet koncerter, julefrokoster og landskampe. 

FCK har fra starten af været en mastodont i dansk fodbold. Og med ti mesterskaber og fem pokaltitler er det ikke for meget, at sige at FCK er en af de sidste års største klubber.

Selvom FCK kun har eksisteret siden 1992 har klubben bidraget med 30 spillere til det danske landshold, Torben Picknick var den første i debutsæsonen 1992, og i 2015 er blandt andet Thomas Delaney et af de seneste skud på landsholdsstammen. Af andre store spillere kan nævnes Brian Laudrup, Jesper Grønkjær, bare for at nævne et par stykker.

fck hjemmebane

 Idrætsparken, eller Teliaparken som den også hedder, er Danmarks største stadion med plads til 38.065.


FCK Trøje – design

Fra starten af har FCK spillet i en hel hvid hjemmedragt, en stilren trøje som i starten blev leveret af Kappa, men siden 2012 er det Adidas som har leveret tøjet til FCK. Adidas har dog valgt at bibeholde det klassiske og meget enkle design, som har fulgt klubben fra starten af.

Udebanedragten har de sidste år været sort, den nye udebanetrøje har en kæk lilla strib i. Begge trøjer er prydet med sponsoren Carlsberg, og som den hvide hjemmebane trøje er den sorte holdt i et klassisk design, men der er dog noget mere spræl ved den, de lilla striber og den hvide krave gør den til en trøje, som mange vil finde interessant. Begge trøjer er selvfølgelig prydet med det klassiske FCK løvehoved.

FCK hjemmebanetrøje 2014/2015

116521_da_maxi_0

 

Se og Køb FCK trøjen her.

fck trøje hos fans