Sevilla FC trøje

Sevilla Football Club er Spaniens ældste klub. Klubben blev grundlagt helt tilbage i 1890. Klubben har altid været en del af toppen i spansk fodbold, men de har aldrig rigtigt formået, at være helt med oppe i kampen om det spanske mesterskab. De har hjemmebane på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, som har plads til 45.500 tilskuere. Sevilla har gennemtiden blot vundet et enkelt spansk mesterskab igennem tiden og det var helt tilbage i sæsonen 1945/46. Det er i alt blevet til fem Copa del Rey titler for klubben.

Igennem de seneste år har Sevilla været en dominerende faktor i Europa League, som de har vundet hele tre gange siden 2005. Sevilla har altid været kendt for deres talentarbejde. Idag har klubben også en række store profiler på holdet heriblandt, Carlos Bacca, Éver Banega, Grzegorz Krychowiak og Gerard Deulofeu. Sevilla har ikke mange fans i Danmark, så hvis man vil have en fodboldtrøje, som alle andre ikke har, så skal man helt sikkert kigge på deres trøjer.

Sevilla hjemmebanetrøje 14/15

Skærmbillede 2015-05-11 kl. 16.23.39

Sevilla FC er en af de klubber, der har det amerikanske firma, Warrior Sports, som trøjesponsor. Det er dog planen, at New Balance skal overtage alle Warrior Sports sponsorater fra næste sæson. Sevillas hjemmebanetrøje har altid været inspireret af farverne i deres logo, rød og hvid. Hjemmebanetrøjen er primært hvid og så har den enkelt røde detaljer.

Det er en meget klassisk og enkel fodboldtrøje, som man kun kan beundrer som fodboldfan. Til hjemmebanetrøjen er der hvide shorts med røde detaljer samt helt sorte strømper. Alt i alt et rigtig flot og stilrent sæt, som vil pynte på enhver træningsbane.

Køb Sevillas hjemmebanetrøje her

Sevilla udebanetrøje 14/15

Skærmbillede 2015-05-11 kl. 16.24.14

Warrior Sports er gået all in på de vilde farver, på denne sæsons udebanetrøje. Sevilla har gennem tiden haft en række vilde udebanetrøjer og denne sæsons trøje er ikke en undtagelse. Udebanetrøjen er lavet i en meget klar blå farve. På ærmerne er der brugt en lidt mørkere blå nuance, mens der også er lavet nogle helt gule detaljer, som giver udebanetrøjen et fedt udtryk. Til udebanetrøjen er der shorts og strømper i de samme farver som selve udebanetrøjen. De lidt utraditionelle farver spiller virkelig godt sammen og alt i alt giver det udebanesættet et friskt og moderne udtryk.

Sevilla har i denne sæson også fået lavet en 3. trøje. Det er en trøje, som primært er lavet ud fra de røde og sorte farver i klubbens logo. Trøjen er gennemgående rød med et specielt mønster på maven, som er lavet i nogle lidt mørkere nuancer. Til 3. trøjen er der helt røde shorts og ligeledes helt røde strømper, som passer perfekt til den lidt utraditionelle 3. trøje.

Køb Sevillas udebanetrøje her