Valencia CF trøje

Valencia Club de Fútbol er traditionsrig klub. Valencia var tidligere en af bedste klubber i Spanien, men de har været lidt efter de bedste i de seneste år. Klubben blev grundlagt i 1919 og den har i lang periode været en af de største i verden. Klubben har hjemmebane på det legendariske, Mestalla, hvor der er plads til 55.000 tilskuere. Valencia har igennem tiden vundet en del store titler. Det er blandt andet blevet til 6 La Liga titler, den seneste af dem blev vundet i sæsonen 2003/2004. De er to gange blevet nummer to i Champions League og en enkelt gang er det blevet til en triumf i Uefa Cuppen. I dag er Valencia en fast top 5 klub i Spanien.

Valencia kan dog meget vel komme til, at kæmpe med om mesterskabet i de kommende år, efter de har fået ny ejer i form af den kinesiske rigmand, Peter Lim. Den nye ejer og de mange penge har sat sit aftryk med det samme i form af flere store indkøb og et helt nyt Nou Mestella, der er ved at blive bygget med plads til hele 75.000 tilskuere. Klubben er kendt for sit fantastiske talentarbejde, som blandt andet har kastet stjerner, som David Villa, David Silva og Juan Mata, af sig. I dag har klubben også en række store profiler på holdet heriblandt, Alvaro Negredo, Paco Alcacér, Diego Lopez, Nicólas Otamendi og Enzo Perez

Fra starten af denne sæson tog Adidas over for Joma, med hensyn til design og produktion af Valencias fodboldtrøjer. Valencia har altid spillet i en helt hvid hjemmebanetrøje, som for det meste har haft sorte og orange detaljer. Adidas har valgt at holde fast i de gamle traditioner ved, at lave en helt hvid hjemmebanetrøje med sorte Adidas striber langs ærmerne og enkelt orange detaljer. En helt klassisk Valencia hjemmetrøje, som man kun kan beundrer som fodboldfan. Til trøjen er der sorte shorts med hvide Adidas striber og hvide strømper med sorte striber i toppen.

Udebanetrøjen bærer præg af farverne i Valencias ikoniske logo. Udebanetrøjen har altid været den trøje, hvor designet har fået frit spil. Denne sæsons udebanetrøje er helt orange. Trøjen i sig selv er lavet i et helt simpelt design og i et ekstremt komfortabelt materiale. Udover den orange farve, så har man også brugt den blå farve fra Valencias logo til de tre ikoniske Adidas striber, der løber ned langs ærmerne. Shorts og strømper til hjemmebanetrøjen er i samme orange farve som trøjen og de er ligeledes blevet udstyret med de tre ikoniske Adidas striber.