Atlético Madrid trøje

Atletico Madrid trøje!

Atlético Madrid er en klub med rødder langt tilbage. Klubben blev grundlagt tilbage i 1903.

I fodboldverdenen er Atlético Madrid bedst kendt under navnet, Atlético. De har altid været ”lillebror” til den anden Madrid klub, Real Madrid.Atlético har hjemmebane på det traditionsrige stadion, Vicente Calderón, som er opkaldt efter en tidligere præsident og har plads til 54.907 tilskuere.

Atlético har ikke altid haft det nemt i den spanske La Liga. I sæsonen 1999/2000 rykkede de ned og de kom først op i La Liga igen i 2002. Siden tiltrædelsen af den nye træner, Diego Simeone i 2009, har Atlético opnået en række flotte resultater og slået sig fast som et af Europas tophold.

Atlético har for nyligt vundet Europa League to gange og de har også vundet 10 spanske mesterskaber, det seneste af dem i sæsonen 2013/2014, hvor de også var i finalen i Champions League.

Klubben har i dag en stjernespækket trup med spillere, som Antoine Griezmann, Koke, Mario Mandzukic, Diego Godin, Arda Turan og naturligvis hjemvendte Fernando Torres.

Atletico Madrid trøje 2015/16

atletico madrid trøjeTrøjen fra 2015/16 er rippet for blå farver og kanter der kendetegnede den sidste sæson. En ny meget markant forskel er, at hovedsponsoren er skiftet. Det betyder rigtig meget for helhedsindtrykket og det er nu Plus 500, der pryder forsiden af Atletico Madrids trøje.

Du kan købe Atletico Madrid trøjen her.

 

 

Atletico Madrid hjemmebanetrøje 2014/2015atletico madrid trøje - hjemmebane

Atlético Madrids hjemmebanetrøje er forbundet med mange traditioner. Klubbens farver er rød og hvid, så det er hjemmebanetrøjen selvfølgelig også. Los Rojiblancos bliver Atlético blandt andet kaldt i Spanien, hvilket også betyder, de røde og hvide.

Det er Nike, der står for design, der står for design og produktion af Atlético Madrids trøjer i øjeblikket. Hjemmebanetrøjen er klassisk med røde og hvide striber. Trøjen er lavet i Nikes Dri-Fit materiale, som er et meget åndbart og let materiale.

Halvdelen af Atléticos logo er blåt og derfor er shortsene til hjemmebanetrøjen også blå. Strømperne til hjemmebanetrøjen, er primært røde med en hvid kant i toppen.

Køb Atletico Madrids hjemmebanetrøje her

Atletico Madrid udebanetrøje 2014/2015

Atletico Madrid UdebanetrøjeAtlético har altid haft en lidt anderledes udebanetrøje. Denne sæsons udebanetrøje er ingen undtagelse. Den har et meget simpelt og minimalistisk design. Rigtig mange fans foretrækker faktisk denne udebane Atletico Madrid trøje fremfor hjemmebanetrøjen.

Den er lavet i tre grå nuancer. Den nederste del af trøjen har en lys grå trøjen, hvorefter den bliver mørkere og mørkere.

Man kunne have forventet en mere vild udebanetrøje efter sidste sæsons triumfer, men Nike har valgt at holde den i den enkle stil, hvilket i øvrigt klæder trøjen utroligt godt.

Køb Atletico Madrid udebanetrøje her

Udebanetrøjen er også lavet i det komfortable Dri-Fit materiale, som sikrer at trøjen sidder perfekt igennem en hel kamp. Til udebanetrøjen er der shorts og strømper i den samme grå nuance, som den nederste del af trøjen.

Du kan se lokalrivalernes fodboldtrøje her: Real Madrid trøje