Arsenal trøje

Arsenal Trøje – Arsenal er en en traditionsrig engelsk fodbodklub, som blev dannet helt tilbage i 1886 under navnet, Dial Square FC. Klubben havde i mange år hjemme på det legendariske stadion, Highbury med plads til 38.500 tilskuere. Klubben manglede dog et mere moderne og større stadion, så i 2006 skiftede Arsenal over til det nye Emirates Stadium, med plads til 60.355 tilskuere. Arsenal har vundet mange titler gennem tiden. I alt er det blevet til 13 mesterskaber og 11 FA Cup titler. Et af de mest bemærkelsesværdige mesterskaber stod Arsenal for i sæsonen 2003/04, hvor de gik ubesejret igennem Premier League og holdet fra dengang blev kendt under navnet “The Invincibles.”

Arsenal trøje 2016/2017

arsenal trøjeDette års Arsenal trøje holder traditionen i hævt og er et stilrent bud på en klubtrøje.

Den mest markant forskel er vel egentlig de skuldrenes lidt mere firkantede design på den røde farve, der i sidste års variant var noget blødere.

Du kan finde årets trøje her hos Unisport

Arsenal trøje 2016/2017

arsenal trøje

Ovenstående Arsenal sæt er modellen fra 2015/16 sæsonen.

Arsenal har altid været en klub, der har haft mange stjerner i truppen. De har været kendt for, at kunne udvikle stjerner selv. Legender som, Thierry Henry, Patrick Vieira, Ian Wright, Robert Pires og Dennis Bergkamp er blot nogle af de spillere, der har spillet for klubben tidligere. Idag rummer holdet også et hav af store stjerner. Mesut Özil, Alexis Sanchez, Arron Ramsey, Santi Cazorla og Laurent Koscielny er blot nogle af de stjerner, der spiller i klubben idag. Arsenal har efter mange år med Nike som trøjesponsor skiftet over til Puma, som tog over efter 2013/2014 sæsonen.

Arsenal 2014/2015 Puma trøjer – Læs mere om dem nedenfor.

Arsenal trøje 14/15

arsenal trøje hjemmeArsenal spiller som sædvanligt i en helt klassisk hjemmebanetrøje. Klubbens farver er rød og hvid, og det har hjemmebanetrøjen også altid været. Denne sæsons Arsenal trøje er meget klassisk. Den er lavet i et meget enkelt og stilrent design, som ser super godt ud på banen. Størstedelen af hjemmebanetrøjen er lavet i en flot rød farve, mens ærmerne er lavet i den klassiske hvide Arsenal farve. Alt i alt giver det en rigtig flot hjemmebanetrøje, som du kan få med din yndlingsspiller bag på. Til hjemmebanetrøjen er der hvide shorts med røde detaljer, samt strømper med røde og hvide striber.

Køb den her hos Unisport

Arsenal udebanetrøje 14/15

Arsenals udebanetrøjen har gennem tiden, været forbi mange forskellige farver og designs. En af de mest brugte farver til Arsenals udebanetrøje er gul. Puma har valgt, at gå tilbage til det klassiske gule og blå design til denne sæsons udebanetrøje. Selve designet er fuldstændig magen til det man har brugt på hjemmebanetrøjen, blot med nogle andre farver. Et simpelt og elegant design med to farver, der spiller rigtig godt sammen. Til udebanetrøjen er der shorts i samme blå farve, som ærmerne på selve trøjen og strømper med gule og blå striber.

Køb den her hos Unisport

Arsenal 3. trøje 14/15

Dette års 3. trøje er Arsenals trøje ved cuppen, når de spiller på udebane i f.eks. Champions League. Puma har valgt et lidt anderledes design til 3. trøjen. Den er lavet med diagonale striber og to blå nuancer, samt en meget skarp grøn farve, som tilføjer lidt ekstra kant til trøjen. Et lidt anderledes design, som dog er blevet taget godt imod af de fleste Arsenal fans. Til 3. trøjen er der mørkeblå shorts med grønne detaljer, samt strømper i de samme to blå nuancer som selve trøjen.

Køb den her hos Unisport

To klassiske ærkerivaler er Londonklubberne Tottenham og Spurs. Nedenfor kan du finde links til deres fodboldtrøjer.

Tottenham trøje – Tottenhams trøje er baseret på helt klassisk hvid. Du kan finde Tottenham trøjen ved at følge indledende link. Nå ja så har Christian Eriksen jo brillieret i flere år i en Tottenham trøje til stor ærgelse for Arsenal.

Chelsea trøje – Chelsea er en anden succesfuld London klub, og er i skrivende stund den seneste London-klub til at tage mesterskabet i Premier League. Du kan finde den blå Chelsea trøje ved at følge forrige link.