Chelsea trøje

Chelsea trøje – Chelsea Football Club blev grundlagt tilbage i 1905. Siden da er det gået meget op og ned for London klubben. I mange år var de ikke en del af toppen i England og i klubbens første 100 år, vandt den kun et enkelt engelsk mesterskab. Der blev dog vendt op og ned på tingene i, da den russiske milliardær, Roman Abramovich, købte sig ind i klubben. Siden 2005 er det blev til tre mesterskaber, fire FA cup titler, en Champions League title og en Europa League titel. Klubben har hjemmebane på Stamford Bridgde, som kan rumme 41.837 tilskuere. Langt de fleste af de tilskuere bærer en Chelsea trøje under kampen, men hvilken varerierer en del.

chelsea trøje

Ovenstående sæt er fra sæsonen 2015/16.

 

Tiltrædelsen af Roman Abramovich som ejer betød blandt andet, at Chelsea fik mange penge at gøre med. Chelsea har gennem de seneste år hentet en hel del verdensstjerner, som har hjulpet dem til at fastslå holdet som en del af Premier Leagues absolutte top. Udover fantastiske spillere, så har klubben og nydt stor succes under den karisimatiske manager, José Mourinho. Idag rummer truppen også en lang række stjerner, blandt andet, Eden Hazard, Diego Costa, Cecs Fabregas, John Terry, Thibaut Courtois, Juan Cuadrado, Didier Drogba og Oscar. Chelsea har brugt rigtig mange penge på spillere, men det har i den grad også afspejlet sig i de resultater klubben har opnået.

Chelsea trøje 14/15

chelsea trøje

Chelsea har fået tilnavnet, “The Blues,” da det er klubbens farve. Alt omkring Chelsea er blåt og det er hjemmebanetrøjen naturligvis også. Den har altid været blå og det vil den formentlig også være i fremtiden. Det er i øjeblikket Adidas, der står for design og produktion af Chelseas trøjer. Denne sæsons hjemmebanetrøje er klassisk, men med et moderne design. Den er helt blå, men som man kan se, så har den fået en række lidt striber på tværs af trøjen i en lidt mørkere nuance. Denne detalje er med til, at give trøjen en mere moderne og stilrent udtryk. Til hjemmebanetrøjen er der helt blå shorts med hvide Adidas striber, og hvide strømper med blå Adidas striber.

Køb Chelseas hjemmebanetrøje her

Chelsea udebanetrøje 14/15

chelsea trøje udebane

Mens der er mange traditioner forbundet med Chelseas hjemmebanetrøje, så har Adidas fået lidt mere fritspil når det kommer til udebanetrøjen. Denne sæsons udebanetrøje er meget gul. Hele trøjen er gennemgående gul med enkelte blå detaljer, som f.eks. de tre ikoniske Adidas striber på ærmerne. Til udebanetrøjen er der helt gule shorts med blå Adidas striber, samt helt gule strømper, der ligeledes er blevet udstyret med de klassiske blå striber. Vi syntes den til forveksling minder ret meget om den danske gule Brøndby trøje.

Køb Chelseas udebanetrøje her

Chelsea 3. trøje 14/15

chelsea trøje alternativ

Adidas er gået all in på et nyt og revolutionerede design på denne sæsons 3. trøje. Nok ikke den almindelige Chelsea trøje – but still. Den er primært lavet i en meget mørk farve, som bliver brudt af tynde lyseblå striber, som kommer op fra bunden af trøjen. Striberne minder lidt om lydbølger og de giver 3. trøjen et anderledes og unikt udtryk. Farverne og designet spiller utroligt godt sammen og det har været medvirkende til, at denne sæsons 3. trøje er en af de mest populære Chelsea trøjer nogensinde. Til denne sæsons Chelsea trøje er der shorts og strømper i samme mørke farve som selve trøjen. De tre ikoniske Adidas striber optræder både på trøje, shorts og strømper i den samme lyseblå farve, som de tynde striber man ser på selve trøjen.

Køb Chelseas 3. Trøje her