Tottenham trøje

Tottenham trøjeTottenham trøje – Nedenfor har vi en oversigt over Tottenham fodboldtrøjer. Da jeg i sin tid anskaffede mig min første Tottenham trøje var der langt fra kælet for detaljen som der er i dag.


Du kender den naturligvis allerede, og ved at den Tottenham trøje du kan se her er fra hjemmebanen.

Du kan altid se den nyeste Tottenham trøje her fra Unisport, der er den ledende forhandler af Tottenham fodboldtrøjer i Danmark.

Tottenham trøje 15/16

tottenham trøje Tottenham har i denne sæson fået et noget mere klinisk sort/hvidt look. Kun det røde sponsorlogo er fastholdt på den nye Tottenham trøje. De sorte skrå  striber giver et cool look, der uden at blive for militaristisk stadig giver et indtryk af viljen til kamp og sammenhold bundet sammen i en. En fodboldtrøje Christian Eriksen kan være stolt af at bære sammen med de andre Spurs spillere. Muligvis en af de absolut mest stilede fodboldtrøjer i sæsonen 2015/16.

Du kan finde den her hos Unisport. Linket tager dig direkte til Tottenhams fodboldtrøjer.

Tottenham hjemmebanetrøje 14/15 priser

tottenham trøje hjemme Her kan du se Tottenhams hjemmeban trøje. Du kan købe den hos Unisport.

Klik på dette link for at blive sendt videre til Tottenhams hjemmebanetrøje.

 

Tottenham udebanetrøje 14/15 priser

tottenham trøje udebaneKlik på dette link for at blive sendt videre til Tottenhams udebanetrøje.

Tottenham Hotspur bliver ofte blot kaldet Spurs. Tottenham er en af Premier Leagues Londonklubber sammen med klubber som Chelsea og Arsenal.

Tottenham trøjen så dagens første lys i 1882, og 19 år senere vand Spurs sit første trofæ i FA Cuppen. Tottenham var den første klub, der ikke spillede i den bedste liga.

Internationalt var Tottenham den første britiske klub, der vandt UEFA cuppen.

Tottenhams hjemmebane hedder White Hart Lane, og mottoet er “Audere est Facere” på dansk “At vove er at gøre”.

Ærkerivalen er Arsenal. Du kan finde the Gunners Arsenal Trøje her.

Skal du over og se Spurs? Så kan du købe Tottenham billetter her. Fodboldbilletter.com har fodboldbilletter til alle de store internationale kampe inklusiv naturligvis Tottenham billetter.