Adidas fodboldstøvler

Adidas fodboldstøvler – Adidas er et af de mest kendte mærker når det kommer til fodboldstøvler. De har gennem mange år skabt nye fodboldstøvler og de har gang på gang formået, at skabe noget nyt og spændende. De er særligt blevet kendte for de tre ikoniske striber, som er på alle deres fodboldstøvler.

Du kan finde udvalget af Adidas fodboldstøvler hos Danmarks førende forhandler af fodboldudstyr Unisport ved at klikke nedenfor:

groen knap klik her

Det hele startede med Copa Mundial, som hurtigt blev en kæmpe sucess. Herefter kom støvler som Predator og siden da har Adidas bare fortsat med udviklingen af nye fodboldstøvler. Adidas ligger stor vægt på ny teknologi og de bruger hvert år mange millioner kroner på forsking i fodboldstøvler, materialer og den moderne fodboldspillers behov. Man vil idag kunne se spillere som, Messi, Özil, Robben og Neuer, spille i de populære Adidas fodboldstøvler. Adidas fodboldstøvler kan evt kombineres med Adidas fodboldstrømper, hvis stilen skal holdes 🙂

Adidas Adizero

f50 adiadas adizero fodboldstøvlerAdizero er Adidas’ speed silo. Støvlens unikke design er skabt til, at kunne accelerere hurtigt og stå fast på banen. Adidas har haft stor fokus på, at få vægten bragt så langt ned som muligt, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Topmodellen hedder Adidas F50 Adizero og denne model vejer kun 150 gram.

F50 Adizero er en af de letteste Adidas fodboldstøvler og faktisk også en af de lettest fodboldstøvler overhovedet. Støvlen har en utroligt tynd overdel, som giver en næsten perfekt boldføling. Man kan bl.a. se stjerner som Messi, Robben og James Rodriguez spille i Adidas F50 Adizero.

Find Adidas modeller her

Adidas Predator

adidas predator fodboldstøvlerAdidas Predator var en af de modeller, som for alvor gjorde, at Adidas slog igennem på fodboldstøvle markedet. Predator modellen har efterhånden mange år på bagen og der har været mange forskellige Predators gennem årene. Predator modellen fokusere generelt på power og det er særligt en god fodboldstøvle, hvis man sparker meget udefra.

Den nuværende Predator model hedder Adidas Predator Instinct. Den har en utrolig komfortabel overdel, som bl.a. også har fået lavet 5 zoner i et specielt gummi materiale. Disse zoner giver bl.a. bedre bold kontrol og bedre sparkeegenskaber. Mesut Özil, Steven Gerrard og Xabi Alonso er nogle af de stjerner, som vælger at spille i Adidas Predator Instinct.

Find Adidas modellerne her

Adidas Nitrocharge

adidas nitrocharge fodboldstøvlerVi kender allesammen den spillertype, som bare kan løbe og løbe og fortsætte med at løbe gennem alle 90 minutter. Adidas Nitrocharge er specifikt lavet til motoren på holdet. Med Adidas Nitrocharge får man en støvle, som indeholder alle de nyeste teknologier. Disse teknoliger gør bl.a. at man er sikret mindst muligt energitab og at man får det perfekte afsæt, når man skal accellere.

Javi Martinez, Daniel De Rossi og Ezequiel Lavezzi er nogle af de spillere, som man helt sikkert har set løbe gennem alle 90 minutter af en fodbold. Fælles for disse stjerner er, at de allesammen har valgt at spille i Adidas Nitrocharge, fordi den passer perfekt til lige netop denne spillertype.

Find Adidas modeller her

Adidas Adipure

Adidas Adipure har altid været kendt, som en af de traditionelle Adidas fodboldstøvler. Støvlen er mere eller mindre kendt som en “no nonsense støvle” altså en støvle, hvor man får hvad man betaler for. Designet har altid været meget klassisk med særligt fokus på de tre Adidas striber. Adidas Adipure er en af de Adidas støvler, som har gennemgået en vild udvikling gennem de seneste år. Den er blevet mere “moderne” og den er blevet udstyret med nogle af de nyeste teknologier.

Adipure 11Pro har stort fokus på det perfekt touch og den gode komfort. Overdelen har derfor altid været helt i top og det er den også på Adipure 11Pro. Overdelen er lavet i Adidas’ HybridTouch materiale, som de bl.a. også bruger på Predator Instinct. Adipure 11Pro er en meget stabil og alsidig fodboldstøvle, som bl.a. Toni Kroos, Phillip Lahm og Franck Lampard spiller i.

Find Adidas modeller her

Adidas Crazylight fodboldstøvler

Adidas Adizero Crazylight

Adizero Crazylight er let, meget let! Faktisk så har Adidas formået, at barbere hele 20 gram af vægten i forhold til en normal Adizero. Den normale Adizero er i forvejen meget let og det kan da også være svært at få øje på, hvordan de 20 gram er forsvundet fra Crazylight i forhold til Adizero. For at skære 20 gram af vægten på Crazylight har Adidas særligt haft fokus på de materialer, som anvendes på Adizero modellerne.

Overdelen er slebet som tynd som overhovedet muligt, hvilket bl.a. giver Crazylight en rigtig god boldføling og et ekstremt tæt fit. Overdelen er da også en smule lettere end den der sidder på den normale Adizero, men der hvor Crazylight for alvor har tabt nogle gram er på sålen og knopsystemet. Sålen er lavet så tynd som overhovedet muligt og så har Adidas bl.a. også valgt, at fjerne den knop som normalt sidder i midten på Adizero.

Find Adidas modeller her

Adidas Predator Crazylight

For første gang siden Predator LZ SL er Predator modellen kommet under en vægt på 200 gram. Den nye Predator Crazylight er lettere og hurtigere end nogen anden Predator model. Predator Crazylight er faktisk hele 82 gram lettere end den normale Predator Instinct. Rovdyret har måske tabt sig, men Predator Crazylight er på ingen måde blevet en dårligere fodboldstøvle. Tværtimod så er Predator Crazylight faktisk den perfekte kombination mellem kontrol og letvægt.

Overdelen er stadigvæk lavet af Adidas’ HybridTouch materiale, men det er bare slebet endnu tyndere. Den tyndere overdel giver en endnu bedre komfort og ikke mindst en meget præcis boldføling. Predator Crazylight er den letteste Predator model nogensinde, for at være helt præcis, så vejer Predator Crazylight vanvittige 193 gram!

Find Adidas modeller her

Adidas Nitrocharge Crazylight

Adidas Nitrocharge Crazylight er støvlen til den hårdtarbejdende fodboldspiller. Den spiller som bare aldrig bliver træt og som for alvor tager fat når de andre bliver trætte. Den nye Nitrocharge Crazylight vejer sølle 185 gram, hvilket giver et vægtab på 60 gram i forhold til den normale Nirtrocharge model. Adidas har altså formået at skære 60 gram af en fodboldstøvle, som i forvejen blev betragtet som en af de lettere af slagsen.

Nitrocharge modellen sikrer perfekt kraftoverførsel og den unikke teknologi gør, at ingen energi går til spilde. Nitrocharge Crazylight kan helt sikkert også bidrage med lidt ekstra kræfter grundet den ekstremt lave vægt.

Find Adidas modeller her

Adidas Adipure Crazylight

Den nye Adipure Crazylight vejer hele 90 gram mindre end den normale Adipure 11Pro. Når man kigger på Adipure Crazylight, så minder den på mange måder om Adipure 11Pro SL. Adipure Crazylight er nemlig ligesom Adipure 11Pro SL blevet udstyret med den populære Sprint Frame sål, som har gjort at støvlen er blevet meget lettere sammenlignet med en normal Adipure 11Pro.

Adipure Crazylight kan ud over vægttabet og prale af et noget vildere design end det man normalt ser på støvlen. Det bliver spændende at se om nogle af Adipure stjernerne som f.eks. Lahm, Kroos og David Silva vil bevæge sig ud i en Adipure Crazylight.

Find Adidas modeller her