Adidas fodboldstrømper

Adidas fodboldstrømper – Adidas er ikke bare kendt for deres Adidas fodboldstøvler – de har også en masse gode fodboldstrømper. fører en lang række klassiske fodboldstrømper og træningssokker. Fodboldstrømperne kan naturligvis fås i forskellige farver og modeller. Til gengæld sælger Adidas ikke fodboldsokker i klubfarver, sådan som nogle af de andre strømpeproducenter gør.

Adidas fodboldstrømper – 2 modeller

Generelt har Adidas to forskelle modeller fodboldstrømper og nogle særlige træningssokker, der er mere løstsiddende end fodboldstrømperne.

Vil du springe over foklaringerne om fodboldstrømper og finde Danmarks bedste forhandler af Adidas fodboldstrømper så klik her.

Adidas Milano fodboldstrømper

Model Milano fås helt ensfarvede i 8 forskellige farver fra helt hvide over blå, grønne, orange og røde varianter i et enkelt og meget klassisk design. Strømperne har ikke andet mønster end et stort Adidas-logo, der er placeret centralt, midt på skinnebenet.

adidas fodboldstrømper milano

Adidas model Milano er produceret i 99 % polyamid og 1 % elasthan. Øverst sidder en bred ribkant, der kan bukkes om. Ribkanten har et godt greb om benet og sikrer, at sokkerne ikke glider ned under kampen.

Ribmønsteret går igen lige over anklen og midt på foden, så du altid er sikret, at sokkerne slutter helt stramt til foden og underbenet. I disse to ribmønstre, finder du et særligt netmasket område, der er udstyret med nogle smarte ventilationsåbner, der tillader foden at ånde under kampen. Derved undgår du uheldig fodsved og fugt, der er med til at afkøle foden og give vabler på grund af fugt.

Adidas model Milano fås i størrelser fra 30-34 og helt op til 46-50.

Du kan kan købe Adidas Milano fodboldstrømper her

Adidas Adisock fodboldstrømper

Model Adisock er en lidt dyrere og mere intelligent strømpe med anatomisk placeret polstring, der beskytter og understøtter foden effektiv under de store belastninger, den tit udsættes for i forbindelse med en kamp.

adidas fodboldstrømper

Sokken har ligesom Milano netmasker placeret, der tillader foden at ånde og er fremstillet i 99% polyester og 1 % elastan. Adidas model Adisock fås i størrelser fra 30-34 og helt op til 46-50 og kan kendes på de tre Adidas striber på den øverste ribkant.

Du kan kan købe Adidas Adisock fodboldstrømper her