Fodbold er populært i mange danske hjem. Om det er en hobby, der selv dyrkes, så kommer man ikke uden om fodboldglæden også gælder spil. EA SPORTS FC-serien erstatter navnet Fifa, som mange drengebørn er vokset op med i de danske hjem. Via deres Playstation eller Xbox var det et spil, de kunne bruge mange timer på. Også sammen med andre, hvilket gjorde spilleglæden endnu sjovere.

Ny app mobilfunktion giver dig endnu større spilleglæde

Det kan være svært at slippe et spil, man er glad for. Men med den nye EA SPORTS FC 24 mobilapp og kaldet EA SPORTS FC™ Mobile fås der endnu flere finesser til at højne ens fodboldglæde. Appen forbedrer nemlig din spiloplevelse oveni flere muligheder for at interagerer med andre spillere. Det vil sige, at er du ikke i nærheden af din spillekonsol, så har du alligevel mulighed for at spille og meget andet på din mobil eller tablet.

Spilletid

Uanset hvor stor glæden er til spillet, så er det også vigtigt at huske pauser. Især bør børn have faste spilleregler, så de også har et alment og sundt børneliv. Hvor de netop også interagerer med andre børn via leg. Det kan sagtens være forbeholdt glæden til fodbold, hvor de selv spiller. For at dyrke motion er både sundt for krop og sind, idet kroppen iltes og hjernen tilføres bl.a. endorfiner.

Spil, konsul og al information om fodbold samlet et sted

Når man har en hobby, man bare er glad for, så er det rart at finde alle informationer samlet et sted. Her finder du både spil og konsol til EA SPORTS FC-serien både for små og store fodboldinteresserede. For med Nintendo til mindre børn er det også muligt for dem at spille. Men der findes også nyheder og guides som kan bidrage til endnu mere fodboldpassion.

De seneste virkelige fodboldnyheder

At se fodboldkampene og følge med i den virkelige fodboldverden er mange fodboldinteresseredes store interesse. Det være sig både børn, mænd og kvinder. Også grundet spilleglæden til at oddse. Men det bidrager også til manges drengebørns store drøm at spille selv på landsholdet en dag. For hvem har ikke et idol, når der tales om fodbold.