Første uge er overstået. Det specielle er væk, og vi er nu atter tilbage i hverdagens mønstre. Med PL  er det ligeså. Her er, hvad vi skal huske fra en meget usædvanlig første runde af verdens bedste liga. 

AF KRISTIAN PARIS

Liverpool ved stadig ikke, hvordan man forsvarer

Liverpool har startet deres 17/18 sæson ved at lukke tre mål ind. Dog ser angrebet særdeles farligt ud med stjerner som Firmino, Salah og Mane. De kan splitte ethvert forsvar.

Dog mangler Jürgen Klopps mandskab en del træning i, hvordan man holder de andre fra at forsvare.

 Chelsea bliver nødt til at hente  nogle nye spillere

De regerende PL-mestre har haft en noget udsædvannlig pre-season, hvor de konstant er blevet kædet sammen med store spilllere. De har allerede hentet Bakayoko og Morata som må siges at være ret store spillere  – dog har de solgt Matic, der var en nøglespiller i sidste sæson – og Costa ser også ud til at forlade Stamford Bridge.

Modsat mangler der en vis dybde i truppen, således at, når der skiftes ud kommer der en spiller, der er mindst lige så god  på banen. Ellers kan man bare ikke præstere i både ligaen, Champions League og de forskellige poklaturneringer.

Wayne Rooney viste at klasse er permanent

Foto: Mark Robinson/Getty Images

Der var bestemt en magisk følelse blandt publikum, der Wayne Rooney scorede det afgørende for klubben i weekenden efter han har været væk i 13 år fra klubben.

Rooney hamrede den i rammen bag Jack Butland, da de mødte Stoke City. De vandt kampen 1-0 og sikrede sig tre point i sæsonens første kamp.

Premier League er den bedste liga i Europa

17/18 sæsonens åbningsdag beviste uden tvivl, at Premier League ER den bedste liga i verden. Ikke til debat.

Vi blev underholdt med diverse chokresultater, flotte mål – nostalgiske – og klasse fodbold, der kan udfordre ethvert hold i Europa.

Nu skal de engelske hold bare bevise det ude i Europa også.