Fordi både Per Mertesacker og Gabriel er ude med langtidsskader, ville det være en gode ide for manager Arsene Wenger at købe en eller to midterforsvarere, der kan gå direkte ind i startopstillingen. 

Af David Paris 

Lige nu spiller anfører Laurent Koscielny og enten den egentlige højreback Calum Chambers eller den unge Rob Holding pladsen ved siden af Koscielny i midterforsvaret. Det er selvfølgelig ikke optimalt for en topklub som Arsenal, der også skal spille Champions Leauge i denne sæson.

Manager Arsene Wenger, der snart har 20 års jubilæum hos The Gunners som klubben også kaldes, har været kritiseret for ikke handle nok spillere de sidste par år. Sidste gang der var transfervindue skreg truppen på en angriber til at aflaste Giroud, men aktivitet på transfermarkedet kom der ingen af.

Nu er det så midterforsvarer som både fans og spillere vil have flere af til klubben, og vi vil da gerne hjælpe. Med inspirastion fra den engelske avis The Telegraph har vi fundet ti spillere, som Arsenal kan hente til midterforsvaret.

Jeremy Mathieu – Barcelona

BARCELONA, SPAIN - OCTOBER 25: Jeremy Mathieu of FC Barcelona competes for the ball with Mauro Dos Santos of SD Eibar during the La Liga match between FC Barcelona and SD Eibar at Camp Nou on October 25, 2015 in Barcelona, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images)

Den franske midterforsvarer Jeremy Mathieu har spillet på topniveua det meste af sin karriere. Først for Valencia i en del år, og i 2014 skiftede han så til Barcelona. I dag er han 32 år og spiller fast for den catalanske storklub. Derudover er han venstrebenet, hvilket ville bringe god balance til Arsenals opspil.

Omer Toprak – Bayer Leverkusen

GettyImages-576518166

Omer Toprak er viceanfører i Bayer Leverkusen og ville helt sikkert kunne bringe ro, rutine og lederskab til Arsenals bagerste kæde, der egentlig kun har aldrende Koscielny som frontfigur. Toprak er fast på mand på Tyrkiets landshold og er blot 27 år…

Fabian Schar – Hoffenheim

LILLE, FRANCE - JUNE 19: Fabian Schaer of Switzerland lies injured during the UEFA EURO 2016 Group A match between Switzerland and France at Stade Pierre-Mauroy on June 19, 2016 in Lille, France. (Photo by Clive Mason/Getty Images)

Vi bliver i det tyske, for Bundesligaen byder på mange gode midterforsvarer – Den tidligere FC Basel-spiller Fabian Schar er en af dem. Schar er blot 24 år, men spiller allerede fast både på Hoffenheims førstehold og på det schweisiske landshold. En investering som helt sikkert vil kunne gavne Arsenal i rigtig mange år fremover.

Bruge piletasterne herunder for at komme videre til næste side