Football Manager er et spil, som spilles af mange, unge såvel som gamle. Spillet produceres af spilgiganten, SEGA, og udkommer hvert år til glæde for millioner af spillere verden over. Vi har fundet nogle ting, du sikkert vil more dig over, og som er et tydeligt bevis på, at du nok er en smule – eller en del – afhængig af det fantastiske computerspil.

Sommetider lykkes det bare ikke - på trods af dine gode, taktiske dispositioner og dine kompetente lederroller - og det kan føre til, at du som manden på billedet, bliver utrolig frustreret! Foto: Pixabay.com

Sommetider lykkes det bare ikke – på trods af dine gode, taktiske dispositioner og dine kompetente lederevner – og det kan føre til, at du som manden på billedet, bliver utrolig frustreret!
Foto: Pixabay.com

Nedenfor er en række tegn på, at du måske er blevet afhængig af spillet.

TEGN # 1:

Når du ikke længere kan huske ugedagene…

Hvis du har problemer med at huske ugedagene, og ofte glemmer aftaler, du har indgået med din kæreste (hvis du stadig har sådan en), eller måske endda din familie, så er det nok tegn på, at du har et problem, og måske burde du holde lidt igen med Football Manager?

TEGN # 2:

Når du iklæder dig et jakkesæt, fordi du har nået pokalfinalen…

Roy_Hodgson_Euro_2012_vs_Italy_(cropped)

Du er stolt over, at du er kommet så langt med Ringkøbing, og har derfor valgt, at du skal styre dine tropper iført et jakkesæt! Det er også helt forståeligt (for os FM-spillere), men for udefrakommende, der ikke spiller Football Manager på daglig basis, kan det måske opfattes som, at du intet liv har, eller måske burde finde dig en anden hobby. Men du har jo FM!

TEGN # 3:

Når du falder i søvn på toilettet med din bærbare…

Toiletpapier_(Gobran111)

Den vigtige kamp mod Brøndby er lige om hjørnet, og den skal du da have lige med, inden du går i seng. Samtidig med det melder der dog sig en voldsom trang til at skulle på toilettet, så du bliver nødt til at have den bærbare med derud! Uheldigt nok vågner du op næste morgen på toilettet med den bærbare på skødet, men skidt pyt! Du har jo vundet mod Brøndby!

Brug pilene nedenfor for at bladre