LIVERPOOL, ENGLAND - DECEMBER 13:  (THE SUN OUT, THE SUN ON SUNDAY OUT) Jordan Henderson of Liverpool celebrates the opening goal during the Barclays Premier League match between Liverpool and West Bromwich Albion at Anfield on December 13, 2015 in Liverpool, England.  (Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Liverpool’s  Jordan Henderson fejrer søndagens mål mod West Bromwich Albion hjemme på Anfield. Liverpool, England. (Foto John Powell/Liverpool FC/Getty Images).

Jordan Henderson forklarede i et interview efter søndagens 2-2 kamp mod West Bromwich Albion, hvorfor det var så vigtigt at takke fansene. Henderson scorede selv målet til 1-0 og lavede en assist, da Divock Origi i overtiden scorede hjemmeholdets udlignende mål.

Efter kampen samlede træner Jürgen Klopp og spillerne sig på en række for at takke fansene.

Om dette siger Henderson selv:

”Fansene blev ved at tro på os. Selv når vi var bagud støttede de os og vi klarede til sidst at få udlignet. Vi forsøger at skabe en god stemning og fansene var fantastiske. Vi må fortsætte med dette og vinde kampe for dem”.

Selvom The Reds fik vendt et truende nederlag til uafgjort var Henderson skuffet over resultatet:

”Generelt betragtet er vi skuffede for at have tabt kampen. Det var en kamp vi burde vinde hjemme men det gjorde vi ikke. Dog kæmpede vi til det sidste og formåede at få udlignet og presse på for at score det vindende mål. Vi kunne dog ikke få bolden over linjen”.

Afslutningvis så Henderson frem mod næste rundes udekamp på Vicarage Road Stadium:

”Vi får en uges forberedelse inden Watford-kampen og det bliver forhåbentlig en god trænings-uge hvor vi kan forberede os godt til kampen”.

Kampen spilles på søndag d. 20. dec. kl. 14.30.