Paris Saint-Germain har vundet det franske mesterskab og skal i aften op mod Lille i den franske pokalfinale. I den anledning har goal.com bragt et interview med den talentfulde forsvarsspiller, Marquinhos, og spurgt ind til holdets og hans eget humør efter Champions League exit’en mod Manchester City.

MANCHESTER, ENGLAND - APRIL 12: Marquinhos of PSG in action during the UEFA Champions League quarter final second leg match between Manchester City and Paris Saint-Germain (PSG) at Etihad Stadium on April 12, 2016 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

MANCHESTER, ENGLAND – APRIL 12: Marquinhos of PSG in action during the UEFA Champions League quarter final second leg match between Manchester City and Paris Saint-Germain (PSG) at Etihad Stadium on April 12, 2016 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Den brasilianske forsvarsspiller, Marquinhos, har stillet op til interview og delt ud af sine tanker, særligt efter at hans hold, franske PSG, hjemme i Frankrig blev slået ud af Champions League af engelske Manchester City, en kamp hvor Marquinhos sad på bænken hele kampen.

Han er kun 21 år og har længe været en eftertragtet herre blandt andre af Europas mest ambitiøse klubber.

Hvordan er humøret efter Champions League exit’en ?

“Det går bedre. Alle var skuffede efter nederlaget til Manchester City. Vi ville mere end det. Vi havde store ambitioner i Champions League, og det gælder alle i klubben fra spillere og andre ansatte til vores fans.”

“Nu er vi nødt til at tænke fremover. Vi ved det er hård konkurrence om at vinde Champions League. Det kræver 150 procent af din kapacitet, både mentalt og fysisk. Vores nederlag kan vi bruge som motivation i fremtiden.”

Har det hjulpet på humøret at nå den franske pokalfinale i år?

“Det har hjulpet mentalt. Den bedste måde at komme sig videre på er ved at vinde. Selv i ligaen er du nødt til konstant at hente point. Det var vores mål at nå Cupfinalen og nu kan vi gå efter en sejr her.”

Hvordan ser dine fremtidsplaner ud?

“Jeg ser der har været en del snak, det er sandt, men Laurent Blanc [PSG’s træner] har udtalt sig omkring dette. Jeg med. Du ved hvordan sociale netværk arbejder, du kender aviserne, og størstedelen af det skrevne er usandt. Men jeg vil ikke lyve. Alle spillere ønskede at være på banen mod Manchester City. Det var sæsonens største kamp, men vi er nødt til at respektere trænerens valg.”

“Efter sæsonafslutningen tager vi en beslutning der gavner min karriere. Vi vil tale sammen, men lige nu kan jeg ikke sige mere. Jeg har været tre år i PSG og har udviklet mig. Men der kommer en tid hvor du vil mere end det.”

I aften møder Marquinhos og holdkammeraterne Lille på Stade de France i Cupfinalen. Kampen spilles kl. 21.00.