Hvem var de bedste spillere i Premier League i denne sæson? Nogle er ikke hyldede spillere fra de store klubber, andre er stjerner fra nedrykningszonen og baseret på kombinationen af statistikker, form og andre mystiske faktorer, har JJ Bull ranglistet de 20 bedste spillere i Premier League denne sæson.

Af: KRISTIAN SKOVBY

20. David Silva (Man City)

(Photo by Stephen Pond/Getty Images)

Silva er fantastisk at se på. Han finder altid gode rum på banen, skaber konstant chancer og er altid med til at styre tempoet i kampen. Stadig en af Citys vigtigste spiller, selvom han kun har lavet syv assist og scoret fire mål. Silva er på en eller anden måde altid involveret i, hvor gode City er på banen.

19. Mousa Dembele (Spurs)

(Photo by Julian Finney/Getty Images)

Dembele er både styrmanden og skraldemanden på Tottenhams-midtbane. Han har 92 procent afleveringspræcision og med sin enorme fysiske styrke, vinder han næsten alle nærkampe med modstanderen.

18. Philippe Coutinho (Liverpool)

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Liverpools troldmand Coutinho, har i denne sæson scoret 13 mål og lavet syv assists. Han har været en af Liverpools klart mest kreative og farlige spillere i denne sæson.

17. Zlatan Ibrahimovic (Man Utd)

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Der blev stillet spørgsmålstegn ved Ibrahimovics evner, da Jose Mourinho hentede ham til United, men man må sige, at han har været en succes og har hjulpet dem til hele tre titler i denne sæson.

16. Laurent Koscielny (Arsenal)

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Koscielny er en af Arsenals vigtigste spillere. Han læser spillet godt, med 90 opsnappede bolde i kun 33 kampe i denne sæson. Kun Curtis Davis vandt bolden flere gange.

Se videre på næste side: