MANCHESTER, ENGLAND - DECEMBER 18:  (EXCLUSIVE COVERAGE) Manager Louis van Gaal of Manchester United speaks during a press conference at Aon Training Complex on December 18, 2015 in Manchester, England.  (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Manchester United-træner Louis van Gaal taler på et pressemøde. Manchester, England. (Foto John Peters/Man Utd via Getty Images).

På onsdagens pressemøde med Manchester United-træner, Louis van Gaal var der mere anspændt end juleprydet stemning i rummet. Storklubben har ikke vundet de seneste 6 kampe og de engelske medier har til van Gaals store irritation den seneste tid spekuleret i en fyring af hollænderen.

Ifølge BBC sagde van Gaal på pressemødet:

”Føler nogen i dette rum at de bør give mig en undskyldning? Hvad tror I der sker med min kone og mine børn? Eller børnebørn? Eller med Manchester Uniteds fans? Eller mine venner? Hvad tror I? Jeg er her kun på grund af Premier Leagues regler. Jeg er nødt til at snakke med jer.”

Herefter fortsatte van Gaal i samme tone:

”Jeg ønsker jer en god jul og måske et godt nytår, når jeg ser jer. Nyd jeres vin og kødtærte. Farvel.”

Den mangeårige Manchester United-spiller og nuværende Stoke-træner, Mark Hughes, har et bud på hvem der er favorit til at overtage som træner i United, hvis medierne får ret om van Gaal:

”På baggrund af hans karriere som spiller skulle man mene at Ryan Giggs har en god chance for at blive Manchester United-manager”.

Manchester United møder lørdag d. 26. december netop Stoke på udebane.