Det var en noget rodet kamp, da Brøndby IF søndag aften slog F.C. København i en 1-0 sejr. Sejren blev sikret på et mål i det 90. minut af debutanten Simon Tibbling, der netop denne sommer er skiftet til Brøndby fra Groningen.

BRONDBY, DENMARK – JULY 30: Lasse Vigen Christensen and Christian Norgaard of Brondby IF celebrate after scoring their fifth goal during the Danish Alka Superliga match between Brondby IF and Lyngby BK at Brondby Stadion on July 30, 2017 in Brondby, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Det blev en rodet kamp, hvor Brøndby havde det meste af spillet – men sejren blev altså sikret i nogle af kampens sidste sekunder.

Kampen var i mange minutter afbrudt på grund af tilskueruroligheder fra maskerede FCK-fans, og selvom politiet skred ind, gik der lang tid, før kampen blev igangsat.

Begge hold blev af dommer Anders Poulsen sendt af banen, fordi man ikke kunne garantere spillernes sikkerhed inde på banen.

Men kampen blev til sidst afviklet i nogenlunde orden, og endte med Brøndby som sejrherrer.

Dermed sniger Brøndby sig op på andenpladsen i ligaen, mens F.C. København rykker helt ned på en 8. plads med fem point efter fire kampe. Brøndby med næsten dobbelt så mange, nemlig ni.