Det ulmer i den italienske by Milano, hvor der meget vel kan være et derby-opgør på vej i kampen om at hente en af Real Madrids unge store stjerner. 

AF KRISTIAN PARIS

For lige nu rygtes det nemlig, at de to Milano klubber AC Milan og Inter begge to er interesserede i de spanske mestres unge kroatiske midtbanespiller, Mateo Kovacic. Det skriver italienske Football Italia.

San Siro holdene er begge meget interesserede i den kroatiske landsholdsspiller, der faktisk kun har startet inde fem gange for klubben i denne sæson.

Kovacic kom til den spanske hovedstad i sommeren 2015, hvor han netop kom fra 2015, men har siden da ikke helt formået at spille sig i startelleveren eller gøre en reel forskel i klubben.

Da Kovacic som sagt tidligere har været i Inter er det naturligvis favoritter til at hente den 23-årige spiller.

AC Milan derimod er kommet tilbage fra deres vanvittige dårlige start i begyndelsen af sæsonen, og lige nu ligger de nummer syv i den bedste italienske række, og det er sket i kraft af den nye manager, Gennerao Gattuso, der er en spillerlegende i klubben.

Inter derimod startede sæsonen super godt, men fik en lille downtur i midten af sæsonen, og nu har de faktisk en lille chance for måske at snuppe mesterskabet foran store konkurrenter som Napoli og Juventus.

AC Milan har netop lidt et nederen nederlag til Arsenal på hjemmebane i Europa League, og det betyder, at der nok ikke er særlig stor chance for, at klubben overlever til næste runde af turneringen. Det er måske et endnu bedre og tydeligere eksempel på, at de mangler desperat nye spillere.

Kovacic er ung og frisk og han ville levere et godt pust til begge italienske klubber- og så er det som sagt et stort plus, at han faktisk kender landet og sproget og ville have det godt med at passe ind.