Juventus mod Lazio. Serie A. Hvem vinder? Vi giver dig her nogle bud på, hvilke faktorer, der kan være afgørende for kampens udfald.

1. Ciro Immobile vs Leonardo Bonucci

To landsholdskammerater kommer til at stå over for hinanden i den ene anden af banen. Angriber Ciro Immobile skal forsøge at få netmaskerne til at blafre, mens Leonardo Bonucci skal forhindre ham i dette. De to kender hinanden godt og det bliver spændende at se, hvem der kommer til at stå som vinder af den interne kamp efter 90 minutter.

Immobile nettede hele 29 gange for Lazio sidste sæson, men det er ikke sikkert, at det samme kan ske i denne sæson. Det bliver spændende at se. Bonucci skiftede sidste sommer noget overraskende til AC Milan efter syv år i Juventus. Fansene blev rasende, men denne sommer kom han så tilbage til ‘Den Gamle Dame’, som Juventus også kaldes. Fansene vil dog nok ikke tilgive ham for den svinestreg han begik for 12 måneder siden og det er forståeligt. Men hvis han nu beviser sit værd og spiller en pragtkamp, så kan han måske få noget af den tillid tilbage fra fansene. Omvendt lægger det også et stort pres på forsvarsspilleren.

2. Miralem Pjanic vs Marco Parolo

Kampen om midtbanen kommer til at stå mellem Miralem Pjanic fra Juventus og Lazios veteran Marco Parolo. De to ligner meget hinanden i spillestil. De er begge tekniske dygtige og formår altid at skille sig af med bolden på en fornuftig måde.

33-årige Parolo har været i gamet i mange år og har siden 2014 været en fast del af Lazios Serie A-mandskab. Han er en midtbanespiller, der offensivt indstillet, men i de sidste par år er han gledet længere og længere ned på midtbanen – akkurat som det var tilfældet med Steven Gerrard i de sidste par år af hans Liverpool-karriere. Han er dog stadig en god spiller med sans for de vilde afleveringer.

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Over for ham står den bosniske landsholdspiller Miralem Pjanic, der er seks år yngre. Han er mere fyldt med drive og energi og har ofte et meget stort løbepensum. Han er virkelig trådt i karakter efter Pirlo forlod klubben og han har  udviklet sig til en af Serie As bedste midtbanespillere. Pjanic skal stå for de offensive kreativiteter, mens det nok mere i dagens kamp, bliver en opgave for Parolo at sætte en stopper for disse offensive aktioner. Og samtidig skal Parolo  med bolderobringer forsøge at spille bolden fra så hurtigt som muligt, så et transferangreb kan blive sat i værk.

Den spiller, der kan vinde kampen på midtbanen, kommer formentlig også til at løbe med sejren og de tre point. Og det er ingen hemmelighed, at Juventus kommer til at dominere med boldbesiddelse, mens Lazio nok mere bliver defensivt indstillet.

3. Cristiano Ronaldo vs Francesco Acerbi

Selvfølgelig er Cristiano Ronaldo på denne liste. Han er en af de bedste spillere på planeten og hans navn kommer altid til at stå i historiebøgerne. Han er ny mand i Juventus-trøjen og skal forsøge at sætte nogle store scoringsrekorder.

Serie A er kendt for sine gode forsvarsspiller og hårde defensive spil. En stil som Ronaldo sidst oplevede i Englan for snart ti år siden. Spørgsmålet er om han kan klare dette. Dagens modstander i midterforsvaret bliver Francesco Acerbi fra Lazio.

Den 30-årige forsvarsspiller er også nu i Lazio efter han blev hentet i Sassuolo, hvor han havde spillet mere end 5 år. Hvis Acerbi skal gøre sig forhåbninger om bare at komme i nærheden af at stoppe Ronaldo, så skal han overpræstere. Det er ikke nogen hemmelighed. Kampen er næsten tabt, men som sagt, så kan den hårde stil i Serie A overraskede Ronaldo til fordel for Lazio og Acerbi. Intet er afgjort selvom det umiddebart er en umulig for Lazio og co. De skal arbejde som et hold og så kan alt ske.