Frank de Boers tid i Premier League var kort. Meget tid fik han ikke i Crystal Palace i Premier League efter super dårlige præstationer i den bedste engelske række. 

AF KRISTIAN PARIS

Her er nogle af grundene til, at klubben fyrede den hollandske manager:

1. De Boer ville spille på Ajax-måden, for at falde tilbage på de principper som manageren brugte i Ajax. De betød, at de skulle spille 3-4-3, hvilket så førte til tre Premier League nederlag i træk.  Og faktisk tabte klubben også tre træningskampe mod klubbens  U23 mandskab i træk, selvom man havde erstattet systemet med det mere velkendte 4-4-2 system.

MANCHESTER, ENGLAND – MAY 06: Christian Benteke of Crystal Palace during the Premier League match between Manchester City and Crystal Palace at Etihad Stadium on May 6, 2017 in Manchester, England. (Photo by Mark Robinson/Getty Images)

2. De Boer er bare speciel  – åbenbart. Flere kilder tæt på klubben har beskrevet den hollandske manager som ‘svær at være sammen med ‘ og ‘ en meget speciel type’ har en anden sagt.  De fleste har nok kunnet relatere til hollandske managers underlige i sine 77 dage i klubben.

3. Daily Mail har skrevet, at hvis du spørger bare nogle af dem tæt på de Boer, vil du få at vide, at Palace ikke gjorde noget særligt for at hente de spillere som den hollandske manager havde i tankerne. Klubben troede ikke nok på de Boer og det blev hans undergang fra starten. De Boer havde modsat ikke særlig mange penge, eftersom klubben havde spenderet yderst mange penge de sidste to transfervinduer, men hvis du kender de Boer, ved du også, at han kan finde meget billig talent rundt omkring i verden.