Det ser ikke godt ud i London lige nu. London klubben West Ham har spillet tre kampe i verdens bedste liga, Premier League, og de har tabt dem alle tre. Det betyder, at de indtager sidste pladsen i rækken, med den dårligste målscorer: hele 10 mål har de lukket ind, og blot to har de scoret i tre kampe. 

AF KRISTIAN PARIS

Her er hvorfor West Ham skal bide i det sure æble og bare fyre deres manager, Slaven Bilic, på stedet.

Han har loyalitet til underpræsterende spillere

(Photo by Jordan Mansfield/Getty Images)

Det er blot 15 år siden, at West Ham fans snakkede om, at deres spiller Mark Noble, muligvis ville blive ringet til landsholdet, efter han havde en imponerende sæson for London klubben sidste sæson.

Klubben sluttede nummer syv i rækken og europæisk fodbold var inden for rækkevidde.

Siden har Noble præsteret dårligt, og det har ført til at West Ham har tabt tre ud af tre ting. Dog spiller manager, Slaven Bilic, stadig med ham. En tydelig indikation på, at han tror på tidligere præstationer og ikke nuværende form.

Dårligt transfermarked

Credits til Bilic. Han har hentet en angriber, der kan score mål i Javier Hernandez.

Derudover er spillere som Pablo Zabaleta, Joe Hart og Marko Arnautovic også kommet til, men deres tidligere form er ikke til at se nogen steder henne.

Arnautovic lider lige nu under en karantæne på tre spilledage, og sammen med ham har indkøbene Jose Fonte og Robert Snodgrass også floppet fælt. Alt i alt: dårlige indkøb…

Han er ligeglad med akademiet

Han gav tilbage i 2015 debut til blot 16-årige Reece Oxford, der blevet sammenlignet med Mesut Özil.

Men siden dengang har han ikke sat meget tro på klubbens ungdomsakademi, der ellers har et ry for at være en af Englands bedste i mange år.

Antonio Martinez scorede massevis af mål for U23 holdet sidste sæson, men han har endnu ikke fået chancen…