I denne artikel vælger vi at se bort fra de franske mestre Monaco, der har solgt hele de fleste af deres profiler denne sommer. Listen er netop lavet med inspiration fra det hold: 

AF KRISTIAN PARIS

Hull City

(Photo by David Blunsden/Action Plus via Getty Images)

Nedrykningen fra landets bedste række, Premier League, er aldrig godt. Men den har ramt Hull City mere end nogen anden af de tre nedrykkere… nok også fordi det var dem, der havde det bedste hold.

Klubben har solgt Harry Maguire og Andrew Robertson, der var to af holdets største profiler.

Ligeldes kunne man intet gøre for at forhindre Sam Clucas i at forlade klubben sammen med Tom Huddleston og Curtis Davies. Ligeledes er Ahmed Elmohamady smuttet til Aston Villa.

Desuden har man ikke formået at forlænge lejeaftalen eller gøre den permanent for Lazar Markovic, Andre Ranocchia og Oumar Niasse.

Lyon

. (Photo by Jean Catuffe/Getty Image

Selvom det nok mest er Monaco der har trukket de største overskrifter i fransk fodbold det forgangne år, skal vi ej forglemme Lyon. Klubben der har mistet vanvittig mange nøglespillere denne sommer, og det bliver sjovt at følge dem i næste sæson.

Alexandre Lacazette har forladt klubben som det nok største navn. Ligeledes har midtbanespilleren Corentin Tolisso skiftet Frankrig ud med Tyskland og Bayern München.

Derudover har klubben tjent omkring 1 milliard på salget af følgende spillere:

Emanuel Mammana, Maxime Gonalons, Mathieu Valbuena, Nicolas N’Koulou, Christophe Jallet, Maciej Rybus og Rachid Ghezzal .

Bayer Leverkusen

. (Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

Den tyske Bundesliga klub har bestemt ikke haft det godt de seneste år. Vi har valgt at tage klubben med – mellem et hav af muligheder – fordi denne sommer blot har gjort det endnu sværere for tyskerne at blive en del af den tyske topkamp i Bundesligaen  – og måske bryde Bayerns dominans.

Klubben har solgt stjerner som den tidligere Man Utd angriber, Javier Hernandez tilbage til Premier League og West Ham. Derudover er Hakan Calhanoglu smuttet til AC Milan som et led i den plan, der skal gøre italienerne til et tophold igen.

Sidst er midtstoppere Ömer Toprak også røget ud til fordel for Borussia Dortmund.