Jack Wilshere har haft en noget atypisk sæson. Først blev han vraget af Wenger, der syntes hans fysisk form var for dårlig. Han blev udlejet til Premier League rivalerne Bournemouth, hvor han har gjort det særdeles godt.
Sæsonen går på hæld, og derfor skal Wilshere beslutte, hvad han vil efter sommerpausen. Her er tre muligheder han skal overveje. 

AF KRISTIAN PARIS 

1. Arsenal

Arsenal v Aston Villa - Premier League

Måske er det bedste blot at vende hjem til trygge og vante omgivelser. Måske med en ny manager… hvem ved?

Kom til nord-London som kun ni årig. Har spillet over 150 kampe for The Gunners, selvom han har været meget plaget af skader i den ellers relative korte karriere.

Med konkurrence fra spillere som Cazorla, Ramsey, Xhaka og Coquelin, er det måske ikke så sandsynligt, at englænderen vender hjem igen.

2. Bournemouth

AFC Bournemouth v Watford - Premier League

Den 25-årige midtbanespiller har nydt en særdeles god sæson i Bournemouth, og han har uden tvivl domineret holdets midtbane.

Hvis han vælger at blive i klubben, er det stadig usikkert, hvorvidt klubben sikrer sig overlevelse i landets bedste række. Uanset, hvad må Wilshere se det som et trin ned i niveau.

Det bedste ved klubben er dog, at han stort set er garanteret fast førsteholds fodbold. En ting, der kan lokke de fleste fodboldspillere.

3. Everton

Everton v Arsenal - Premier League

Ronald Koeman er kendt som en stor fan er Wilshere, og flere medier slår fast, at han var ivrig efter at sikre sig den 26-årige englænder, allerede i det netop overståede januartransfervindue.

James McCarthy ser ikke super god ud på holdets midtbane, hvorfor Wilshere med sin pasningsikkerhed, er en perfekt erstatning.

Everton er heller ikke et så stort et skridt ned. Klubben ligger i øjebliket nummer syv og ser ud til at spilel europæisk fodbold igen til næste år. Bestemt en mulighed for englænderen…