Chelsea møder i dag Manchester City på hjemmenbane og der er lagt i kakkelovnen til noget af et brag. Sidste sæsons engelske mestre op mod Premier Leagues nuværende førerholdet. Det kan ikke blive bedre. 

Af David Paris 

Når Chelsea 18.30 i dag, lørdag, tager imod Manchester City på hjemmebanen Stamford Bridge er det med en forventning om at slå Premier Leagues nuværende nummer 1. Den samme indstilling må holdet fra den blå del af Manchester synes at komme med. Udover, at det er en kamp mellem to af Englands – og verdens – bedste hold, er det samtidig en duel mellem de to ærkerivaler af trænere; Jose Mourinho og Pep Guardiola. De har stået overfor hinanden før, men tydeligst var duellen i Spanien, da førstnævnte stod i spidsen for Real Madrid og sidstnævnte for Barcelona.

Som en tredje ting, der er helt vildt fedt ved kampen, så er det selve duellerne spillerne i mellem på banen, der kommer til at afgøre kampen. Vi har fundet tre nøgledueller, som bliver helt fantastisk at overvære i aften.

N’Golo Kante v Kevin De Bruyne

Den belgiske offensiv-spiller er vel egentlig i sidst liv form og han kan snøre en hver Premier League-spiller. Det samme på siges om N’Golo Kante, der simpelthen bare bliver ved med at vinde over sin direkte modstander på midtbanen. Den, der vinder kampen på midtbanen mellem de to, kan formentlig også lade sig hylde som sejrsherre og tage de tre point.

Alvaro Morata v John Stones

Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Den spanske angriber Alvaro Morata har fået en nærmest perfekt start på sin nye tilværelse i Chelsea, men i aften møder han en af Englands bedste og mest talentfulde forsvarsspiller. Umiddelbart ville man lægge sine penge på, at Morata vinder den duel, men Stones har fortjent ros. Forsvarsspilleren er hurtig, klog og stærk som en okse – men det samme er Morata vel?

Andreas Christensen v Gabriel Jesus

I fraværet af karantæne ramte David Luiz kommer danske Andreas Christensen formentligt til at spille i midtforsvaret. Den stor mundfuld for den kun 21-årige fodboldspiller, der endnu ikke har spillet de helt store kampe endnu. Jesus er altid på plette; hurtig driblestærk og i drillehumør – hvad kan vores danske ven stille om mod brasilianeren?