De to Premier League topklubber Everton og Chelsea støder i dag sammen i sæsonens tredje runder af Premier League. Mestrene fra London skal forsøge at holde liv i endnu et mesterskab, når de tager imod Everton, der er kommet godt ud af transfervinduet senere i dag på Stamford Bridge. 

AF KRISTIAN PARIS

Sådan vindes kampen:

N’Golo Kante vs Idrissa Gueye

Premier League to mest dynamiske, utrættelige og solide midtbanespillere vil stå overfor hinanden senere i dag i den engelske hovedstad. Dog er Gueye sat en lille smule tilbage på grund af en skade i hans knæ.

Alligevel er begge spillere klar til start, og de vil uden tvivl prøve på at få overtaget på midtbanen så hurtigt som muligt.

Uanset hvad, bliver det yderst afgørende for kampen, hvem der vinder kampen på midtbanen.

Marcos Alonso vs Mason Holgate

 (Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

Man of the match vinderen Alonso fra sidste uge, vil endnu en gang i denne uge, forsøge at følge op med en lgieså god præstation.

Den altid løbestærke wingback kommer bestemt på arbejde, når han både skal levere offensive kvaliteter – her overfor højreback Holgate og forsvare eget mål sammen med Chelseas berømte treback kæde.

4. Wayne Rooney vs Gary Cahill

To ligakampe: to mål. Det er ingen hemmelighed, at Rooney i øjeblikket nyder liver hjemme i Everton.

Den erfarne angriber har endnu en gang vist, at han stadig besidder nogle af de egenskaber han en gang var så berømt for.

De egenskaber skal Chelseas anfører og midtstopper Gary Cahill, så vidt muligt, prøve at lukke ned for. OG hvis ikke han kan det, ja, så bliver det en lang kamp for Conte og co. der bare kan se den tidligere Man Utd spiller score endnu flere mål.