1. Hugo Lloris vs Cristiano Ronaldo

Efter Ronaldo i weekenden fik nettet til at blafre et par gange mod La Liga-mandskabet Gefate, er portugiseren så klar på at få hjemmepublikummet på Santiago Bernabeu til at gå helt amok. Han er opsat på at score og har ikke lagt skjul på det i optakten til kampen i aften. Det skriver flere engelske medier.

Hugo Lloris har også haft en udmærket sæson indtil videre. Den franske keeper har holdt nullet i seks kampe ud af 10 mulige kampe i alle turneringer. Han har ikke udvist usikker i nogen situationer – han har tværtimod styret sit forsvar med hård hånd og sørget for, at der ikke blev lukket dumme mål ind. Hvis Lloris ikke er manden, der kan holde Ronaldo for at score i denne periode, så er der ingen der kan.

2. Christian Eriksen vs Casemiro

Danske Christian Eriksen bliver en nøglefigur for Tottenham, hvis de vil forsøge at drille mægtige Real Madrid på hjemmebane. Danskeren har indtil videre tre assists og tre mål og kommer lige fra en landskampspause, hvor han som bekendt var afgørende for Danmarks mulighed for VM-kvalifikation næste sommer.

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Manden, der skal stoppe Eriksen er den defensive midtbanespiller Casemiro i Real Madrid-trøjen. Han havde i sidste sæson en fantastisk sæson og det er fortsat sådan i denne også. Han har slået sit navn fast som den nye Xabi Alonso og det er kun et spørgsmål om tid, før resten af verden får øjnene op for ham ligesom træner ZInedine Zidane har fået.

3. Harry Kane vs Sergio Ramos

Den sidste duel er mellem angriberen Harry Kane og midtstopperen Sergio Ramos. Førstnævnte er den mest scorerende spiller i hele kalenderåret 2017 og sidstnævnte er den vel nok bedste midtstopper i La Liga og blandt de bedste i hele verden.

Hvem mon vinder? Giv din mening til kende i kommentarfeltet på Facebook under artiklen.