Alle, der bare er lidt interessede i den store fodboldverden, ved også, at Phillippe Coutinho fra Liverpool længe har været rygtet til den catalonske storklub Barcelona. Og rygterne er kun taget til efter giganterne mistede Neymar til PSG. Her er brasilianerens afløsere…

AF KRISTIAN PARIS

Emil Forsberg

Mange på Anfield vil nok ikke have det godt med at gøre handler med RB Leipzig, efter de ikke fik hentet klubbens Naby Keita.

Alligevel mener vi, at den svenske angriber og offensivspiller vil udfolde sit talent endnu mere i et endnu mere professionelt miljø, som der er i kæmpemæssige Liverpool.

Den 25-årige spiller ikke uden kvaliteter, og sidste sæson var han en af hovedårsagerne til, at Leipzig – oprykkerne – blev nummer to i ligaen…

Christian Pulisic

En anden herre fra Bundesligaen er Dortmunds Christian Pulisic, som vi også mener vil kunne være  et fantastisk alternativ til Coutinho. Hvis han altså vælger at forlade Anfield.

Den kun 18-årige spiller har allerede, på trods af sin unge alder, imponeret i en af Europas største klubber. Og så er det i den grad også en spiller som Klopp kender fra sin tid i Dortmund.

Riyad Mahrez

 (Photo by Chris Brunskill/Getty Images)

Det er ingen hemmelighed, at den tidligere vindere af PFA Sæsonens spiller lægen har været utilfreds med at være på King Power Stadium. Seneste er den største bejler til Mahrez Roma, der er på udkig efter en erstatning til Mohamed Salaha, som netop Liverpool har købt.

Mange fans vil nok også mene, at den algeriske landsholdsspiller bare ikke har niveauet til mægtige Liverpool – i hvert fald ikke hvis de skal tilbage til toppen af PL.

Men kantspilleren har allerede vist sit talent for to sæsoner siden, da Leicester vandt mesterskabet…så hvorfor kan han ikke gøre det igen?