Der er altid spillere, der aldrig når det som alle tror de kan. Her giver vi fire ærgerlige eksempler på spillere, vi så gerne ville have set præstere meget bedre. 

AF KRISTIAN PARIS

Federico Macheda

Manchester United's Federico Macheda (3L

Hans seniorkarrieren tog rigtig fart i 2009, da han scorede  det afgørende mål for United mod Aston Villa i overtiden i sin debutkamp. Så var barren ligesom sat for den unge angriber.

Efter det øjeblik formåede italieneren aldrig rigtig at spille sig ind på førsteholdet hos de røde djævle – Macheda har senere udtalt, at han aldrig fik en fair chance for at komme på holdet.

Siden da er det blevet til lejeophold før han i 2014 blev frigjort af sin kontrakt med United. Nu er han på kontrakt i Serie B klubben Novara i hjemlandet Italien.

Men husk lige på, at Macheda kun er 25 år – han kan sagten blive til noget.

Bojan Krkic

Barcelona's forward Bojan Krkic reacts d

Bojan Krkic blev tidligt i karrieren betragtet som den nye Messi på ungdomsakademiet La Masia.

Som teenager slog hans Messis rekord som den yngste spiller, og han sluttede sin første seniorsæson med hele 10 mål.

Efter så god en start led Bojan under de forventninger, der følger med en så ung Barcelona og Spanien stjerne, og siden han var med til EM i 2008 har han aldrig rigtig at formået at leve op til sit fulde potentiale. Først kom han til Serie A hos Roma og Milan for at komme til Holland og til sidst slutte i Stoke i 2014. Derrudovoer var han i sidste sæson udlejet til tyske Mainz.

 Alexandre Pato

Villarreal CF v Club Atletico de Madrid - La Liga

Pato kom fantastisk nok til AC Milan tilbage i 2007, og den unge angriber slog da også hurtigt igennem i det italienske med 51 mål over fem år i landet.

Og selvom unge Pato viste så stort potentiale satte skader og manglende førsteholdsfodbold en stopper for spillerens udvikling. Siden dengang har han spillet i hjemlandet for Corinthians og Sao Paolo, ligesom det faktsik er blevet til et enkelt lejeophold i selveste Chelsea.

Men sidste januar kom Pato den kinesiske superliga klub Tianjin Quanjian for omkring 155 millioner.