Manchester City ser du til at forstærke sig yderligere på backpositionen efter flere medier hævder, at den engelske storklub vil hente brasilianske Danilo fra Real Madrid til klubben. Og det er altså på trods af, at klubben hentede Kyle Walker i sidste uge og slog rekord for den højest betalte sum for en britisk spiller. 

AF KRISTIAN PARIS

Han har spillet masser af kampe på trods af alderen

Danilo er nok ikke et helt velkendt navn hos alle fodboldfans, og selvom han ikke har fået det store med spilletid i Real Madrid de sidste to sæsoner, fordi Carvajal har domineret højrebacken, har han faktisk spillet rigtig mange senior kampe i karrieren.

Hele 257 kampe i hele karrieren har brasilianeren spillet. De fleste af dem kom med Porto, hvor han imponerede alle og blev købt af Madrid klubben.

Selvom han kun er 26 år og kun har fungeret som back up for Carvajal de sidste år, har han stadig mange år tilbage og et skifte til City er måske den rigtige mulighed.

Han fik debut på landsholdet som 20-årig

Argentina v Brazil - South American U20 Championship

Danilo spillede for Santo tilbage i 2011 i hjemlandet Brasilien. Men det stoppede ham ikke fra at få opmærksomhed fra hele verden.

Selvom både Dani Alves og Maicon var på deres højeste dengang, imponerede Danilo så meget, at han blev ringet op af førsteholdet. Faktisk forholder det sig også sådan, at han fik debut mod selveste Argentina.

Samme år var han med U20-landsholdet til VM og vandt OL sølv året efter. Ganske imponerende.

Real Madrid og Barcelona kæmpede om hans underskrift

For at lægge yderligere vægt på, hvor god Danilo egentlig er, vil vi fremhæve, at Real Madrids bitre rivaler Barcelona faktisk også selv var ude efter Porto spillerens underskrift tilbage i 2015.

Han ville have passet lige så perfekt ind i Barcelona som han gør i Real Madrid, og det er ingen hemmelighed at Barcelona nok fortryder de ikke fik ham i kølvandet på de seneste præstationer på den catalonske højreback.