AZ Alkmaars Wout Weghorst er den nyeste spiller på stammen, der bliver kædet sammen med Premier League klubben Fulham, der tilbragte sidste sæson i the Championship fremfor det ellers velkendte Premier League. 

AF KRISTIAN PARIS

 

1. Han er kæmpestor

Weghorst vil helt sikkert skræmme enhver forsvarer i the Championship næste sæson,  hvis han kommer til Fulham. Han er nemlig mere end to meter høj og intet mindre en bomstærk.

Derudover er han eminent til at bruge hovedet, og han vil helt sikkert passe perfekt ind i Fulhams (og the Championships) kultur med mange, høje og lange bolde.

2. Han scorer mål

I sidste sæson scorede den 25-årige angriber imponerende 18 mål i Eredivise for AZ Alkmaar. Derudover lavede han fem assistst, hvilket har gjort ham til en af de mest scorende spillere i hele landet.

Derudover kan Weghorst både bruge hovedet, som nævnt før, og begge ben – ja, du hørte rigtigt – det er definitionen på en rigtig angriber.
Mange ville måske også beskrive ham som en komplet eller ideel angriber, der faktisk ville passe perfekt ind hos de fleste Premier League hold.

3. Han har internationalt format

Portugal v Netherlands - UEFA U21 Championship Playoff: Second Leg

Selvom Weghorst ikke helt har optrådt for fulde gardiner for det hollandske landshold, har han dog optrådt i den orange trøje før. En enkel kamp er det nemlig blevet til for den store angriber på U21-landsholdet.

Dog lykkedes det ham ikke at score selvom han gjorde god figur. Måske vil en frisk start i et nyt land og i en ny liga vil bringe nye kvaliteter til den store angriber – måske endda noget, der vil ende ud med en debut på det rigtige A-landshold.

Ja, vi ser ingen grunde til, at han ikke skulle skifte til Fulham…