Vi har kigget fremad mod weekendens 6. runde i Premier League og fundet 3 ting, du skal holde øje med.

 

Liverpool kan ende uden sejr i september måned

Efter udraderingen af Arsenal i august blev Liverpools sprudlende offensiv mange steder nævnt som en kommende magtfaktor i denne sæsons Premier League. Idag står spørgsmålet om deres defensive forbedring dog stadig ubesvaret, og det har vist sig som et kæmpe problem for de røde fra Liverpool. September måned har budt på to nederlag og to uafgjorte i 3 forskellige turneringer, og lige siden holdets vigtigste spiller, Sadio Mané, blev smidt ud mod Manchester City, har de røde fra Merseyside ikke kunne få spillet til at fungere. Der blive ganske enkelt lukket for mange bløde mål ind. Forsvaret sejler, Coutinho er ikke til at kende, målmandsposten er stadig uafklaret og der bliver ikke scoret nok mål. Det er umiddelbart for tidligt at snakke om en krise, men Liverpool er nødt til vinde over Leicester lørdag aften, hvis de skal undgå at følge september måned til dørs uden sejr. Et Leicester-mandskab som de tabte til så sent som i tirsdags.

Hvem tror du bliver kampens spiller? Du kan oddse på kampen her med en bonuskode fra JetBull Casino.

 

Blå ambulanceblink på den anden side af Stanley Park   

Fra Anfield Road skal du til gengæld ikke kigge langt over trætoppende for at finde Goodison Park, og et Everton hold, der har gang i deres måske dårligste sæsonstart i nyere tid. Krisen kradser, og der er flere blå blink i vente, hvis ikke de finder formen snart. Tabet af Romelu Lukaku til Manchester United har været hårdt, og på trods af flere rekordhandler, er angriberposten ikke blevet ordentligt prioriteret. Målmageren Lukaku er ikke blevet erstattet, og Everton kan blot prale af 2 scorede Premier League mål indtil nu.

I weekenden får Everton alle tiders mulighed for at snige sig over nedrykningsstregen, når de får besøg af Bournemouth, der også har haft store problemer med at vinde. Bournemouth fik dog sæsonenes første sejr i sidste uge over Brighton, og fik dermed de første tre point på kontoen. Everton har spillet en uafgjort, vundet en og tabt 3 kampe, hvilket er for ringe for en klub med Evertons ambitioner. Derfor skal Koemans tropper for alvor have gang i sit spil, hvis de skal op i den sjove ende af tabellen, hvor de uden tvivl selv mener, de hører til. Lige i øjeblikket er der dog ikke meget ved Evertons spil, der kan retfærdiggøre deres ambitioner.

 

Med nul mål og nul point skal Crystal Palace møde topholdet Manchester City  

Det er meget få, der kan erindre, hvornår et hold sidst har spillet 5 kampe i den bedste engelske række, uden af få et eneste point og score et eneste mål. Det er dog desværre skæbnen for det upåagtede mandskab fra Crystal Palace, der efter forrige runde fyrede den ellers nyansatte træner Frank De Boer, der var kommet til i sommerpausen. Erstatningen er fundet i den tidligere engelske landstræner Roy Hodgson, der efter 5 års pause fra ligaen, igen skal forsøge at genrejse et nedrykningstruet hold. De første Premier League point har Roy Hodgson og Crystal Palace dog stadig til gode, efter de i sidste runde tabte 0-1 hjemme til Southampton. I weekenden skal de et smut til Etihad Stadium, hvor Manchester City tager imod. Et Manchester City hold, der for tiden scorer nærmest som det passer dem, og endda har lukket meget få mål ind. Det ligner en noget nær umulig opgave for Palace, der går ind i et meget hårdt program i oktober måned med kampe mod flere af top-6 klubberne. Det ligner allerede nu en meget lang sæson for Crystal Palace.