Hvis du så kampen i går, har du nok dine helt egne ting som du har lært. Her vores erfaringer. Enjoy. 

AF KRISTIAN PARIS

 Isco er mere indflydelsesrig end Bale

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Den spanske midtbanespiller spillede en stor kamp i går. Hans utrolige berøringer og blik for spillet var bare fantastisk at se på. De røde djævle kunne intet gøre og det var kun fortjent, at spanieren selv satte sejrsmålet ind.

Sidste sæson spillede den unge midtbanespiller også overraskende meget. På grund af konkurrent, Gareth Bales store skadesproblemer endte det med at være Isco, der agerede kantspilller eller 10’er – og det gjorde til topkarakter.

Vi glæder os til at se mere til dig i den næste sæson, Isco!

Real Madrid er i en klasse for sig

Real Madrid vandt deres anden Champions League titel i træk – den første klub i verden – og det siger altså bare noget om en klubs niveau. Derudover slog de også de evige rivaler fra Barcelona i kampen om La Liga trofæet.

I går viste de endnu en gang deres klasse ved simpelthen at udstille Manchester United i UEFA Super Cuppen. Zinedine Zidane har bevist, at truppen er klar på endnu en sæson i verdenseliten, og at de er noget for sig selv.

Casemiro er mere end en defensiv midtbanespiller

Den brasilainske ankermand Casemiro viste alle de kvaliteter han besidder som fodboldspiller i går under kampen mod Man Utd. Han viste råstyrke på midtbanen, pasningssikkerhed og målscoringevner oppe foran.

Ja, Casemiro kan mere end bare spille boldene tilbage og tackle i ny og næ. Han keder Real Madrids spil sammen og er en af de meste centrale spillere i klubbens succes over de sidste par sæsoner.