Sæsonen er ved at gå på hæld og ligeledes er FA Cuppen. I weekenden blev de to semifinaler spillet, og det har resulteret i, at de to London klubber Arsenal og Chelsea nu står over for hinanden i finalen, der bliver spillet i næste sæson. 

AF KRISTIAN PARIS 

1. Arsenal kan spille med en tre-backkæde

Arsenal v Manchester City - The Emirates FA Cup Semi-Final

Mod Middlesbrough i deres seneste Premier League kamp valgte ARsene Wenger at spille med kun tre i backkæden, der bestod af Gabriel, Rob Holding og Laturient Koscielny med monreal og Oxlade Chamberlain på kanterne, hvor de altså agerede som full backs.

Franskmanden tog en chance og det viste sig at give pote. Ligeledes valgte han at fortsætte successen i weekendens netop overståede FA Cup semifinale mod Manchester City. Faktisk blev højre backen Oxlade Chamberlain valgt til kampens spiller.

2. Sælg ikke Aguero

Arsenal v Manchester City - The Emirates FA Cup Semi-Final

Han kunne dog ikke hjælpe City med at undgå et nederlag, og derfor mistede klubbens også deres eneste reelle mulighed for at vinde et trofæ i denne sæson, da de er ude af kampen om Premier League trofæet.

Alligevel beviste angriberen overfor medier såvel som Guardiola at han stadig har en fremtid på Etihad.

Satte føringsmålet ind for City i anden halvleg, da han elegant valgte at tippe bolden over Petr Cech i Arsenals mål.

3. Alex Oxlade-Chamberlain er en nøglespiller for Arsenal

Arsenal v Manchester City - The Emirates FA Cup Semi-Final

Chamberlain har de seneste sæsoner spillet i noget af en uvant position, men han har bestemt tilpasset sig med lynets hast (fordi han er ekstrem hurtig). Han arbedjsrate og sidste touch er eminent til at spille en anelse længere tilbage på banen.

Blev valgt til kampens spiller efter han leverede en assist for klubbens første mål i kampen.

Chancer for den engelske landsholdsspiller har været få, men hvis Wenger vælger at fortsætte med denne formation er der rig mulighed for, Chamberlain kan shine.