Af David Paris 

Ronald Koeman er blevet fyret i Everton. Det er en kendsgerning vi, og i særdeleshed, Everton-ledelsen, bliver nødt til at forholde sig til. Klubben har kun vundet to af sæsonens første ni Premier League-kampe og mandskabet fra Merseyside er lige nu placeret blandt de tre dårligste hold i rækken.

Hvem kan overtage det varme sæde i Everton. Vi giver dig her nogle bud på en fremtidig manager.

Patrick Viera – Odds 28/1

Den tidligere franske manager og Arsenal-legende er lige nu i gang med at få managererfaring fra seniorfodbold i MLS-klubben New York City i USA. Han kunne meget vel være ny mand i Premier League. Spørgsmålet er så om det bliver Everton. Han har tidligere udtalt, at det ville være en drøm, der gik i opfyldelse, hvis han en dag kom til at træne New York Citys søsterklub, selveste Manchester City. Måske går vejen dertil gennem Everton.

Brendan Rodgers – Odds 25/1

Efter skuffende resultater med Liverpool, der resulterede i en fyreseddel til sidst, har manageren forsøgt igen at skabe resultater på en lidt mindre scene. Akkurat som han gjorde det i Swansea City. Han er lige nu træner i Celtic, der gør det godt i den bedste skotske række og hvem ved, måske kunne Rodgers være fristet til at give Liverpool igen ved at overtage trænerrollen hos Liverpools største rivaler.

David Moyes – Odds 4/1

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Moyes omdømme og ry som træner er kun gået en vej siden han forlod Goodison Park, Evertons hjemmebane, i 2013 for at overtage Manchester United efter Sir Alex Ferguson. Moyes blev hurtigt fyret i United og siden har skotten været træner i en række andre klubber. Senest Sunderland i sidste sæson, dog uden succes. Lige nu er han uden arbejde, så han kunne helt sikkert være et godt bud på den næste Everton-træner.