Den engelske angriber Jamie Vardy, har nettet 15 gange, mens den Afrikanske komet Mahrez har nettet 13 gange. Det er nogle spændende spillere, og den italienske træner Ranieri forventer ikke at man sælger nogen af spillerne i transfervinduet.  Den italienske træner har ingen intentioner om at skynde sig og tilbyde dem en kontrakt med kæmpe løn. Fordi så mener han at de bliver distraherede, og det vil så ødelægge deres nuværende form.

“Jeg tror ikke der er nogen som forlader Leicester. Vi er et solidt hold, og vi vil fortsætte som et hold. Vardy og Mahrez har sagt at de vil blive hos os og kæmpe indtil slutningen. De er koncentrerede, og de bliver nødt til at være professionelle. De skal ikke tænke på så mange forskellige ting, fordi så bliver de ikke ved med at udvikle sig”. Udtaler Claudio Ranieri til Mirror.

LEICESTER, ENGLAND - JANUARY 02 : Manager Claudio Ranieri of Leicester City ahead of the Barclays Premier League match between Leicester City and Bournemouth at the King Power Stadium on January 2nd , 2016 in Leicester, United Kingdom.  (Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

Jamie Vardy og Rijyad Mahrez er skyld i at Leicester ligger øverst med deres 28 mål tilsammen. Jamie Vardy er også blevet specielt kendt efter at han slog rekorden med en scoring i 11 kampe i træk.

Det kan godt være man holder fast i Vardy og Mahrez, men hvis de bliver ved med at imponere så må man jo nok give slip på dem.