DORTMUND, GERMANY - NOVEMBER 08:  Eric-Maxim Choupo-Moting (L) and Joel  Matip (R) of Schalke challenge Pierre-Emerick Aubameyang of Dortmund during the Bundesliga match between Borussia Dortmund and FC Schalke 04 at Signal Iduna Park on November 8, 2015 in Dortmund, Germany.  (Photo by Boris Streubel/Getty Images)

Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang i kamp mod Schalke 04. Dortmund, Germany. (Foto Boris Streubel/Getty Images).

Angriber i Bundesliga-klubben Borussia Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang, linkes denne vinter til Premier League og her særligt Arsenal. Nu tager Dortmunds administrerende direktør, Hans-Joakim Watzke, til orde og kommenterer de mange rygter om deres stjernespiller.  

Da Arsenal-træner, Arsene Wenger, så småt kan skimte ædelt metal for enden af Premier League-tunnelen, skal Arsenal ifølge The Sun være klar med ca. 425.000.000 DKK for angriberen. En tilgang der tydeligt signalerer at intet må glippe for The Gunners i sæsonens sidste halvdel.

Læs mere om Arsenal-interessen her

 

Watzke insisterer dog på at Dortmund vil kunne klare sig uden Aubameyang, men understreger at klubben allerhelst beholder alle sine spillere.

”Man må aldrig begå den fejltagelse at tro at en klub som BVB er afhængig af én spiller. Vi er ikke afhængig af nogen enkeltspiller. Da Robert Lewandowski rejste, fandt vi en løsning og han har endda scoret tre mål mere end Lewa. Vi er heldigvis i en sådan situation, at vi kan frembringe alternative løsninger igen og igen”,

sagde Watzke til den tyske avis Bild. Herefter gik han ind på hvad han mente var en fordel ved tysk fodbold:

”Målet er at holdet forbliver sammen. Vi har ikke så mange penge som topstjerner i Premier League kræver, men vi har mange andre ting at tilbyde –  for eksempel har vores spillere mulighed for at fejre julen”.

Watzke hentyder her til det tætte vinterprogram i engelsk fodbold vs. en længere vinterpause i tysk fodbold. Dortmund ligger pt. nr. 2 i Bundesligaen og spiller sin næste kamp d. 23. januar, altså først om tre ugers tid, ude mod Gladbach.

Watzke pegede også på at det ikke er første gang profilerede spillere i klubben er blevet linket bort.

”Sidste år, på omkring samme tid, skrev journalister at vores topspillere ville rejse. Hummels skulle til Manchester United og Gündoğan til Real Madrid, Manchester eller Barcelona. Og hvor er de nu? Stadig med os!”,

Sagde Watzke afsluttende på rygterne – Aubameyang-rygter der med al sandsynlighed fortsætter januar-måned ud.