Arsenal har ikke haft den bedste sæson i år, og sidste sæson endte med, at de for første gang i 19 år ikke var med i Champions League-gruppespillet. Derfor har fans og eksperter lagt pres på London-klubben for at få dem til købe nye og bedre spillere til at forstærke holdet, i håbet om, at præstationerne kan blive bedre. Og nu er der så snak om, at en 34-årig højreback skal være nye Gunners-spiller. Det skriver det engelske medie Goal.com.

34-årige Lichtsteiner ser ud til at forlade Juventus til sommer, og han kunne derfor meget vil blive Arsenals første indkøb i dette transfervindue. Han er tiltænkt en plads som reserve for den normale højreack Hector Bellerin, men Lichtsteiner kan også dække en plads i midterforsvaret og det gør ham derfor meget alsidig og en god mand for Arsenal.

Den schweiziske landsholdspiller skulle ifølge førnævnte medie have siddet i forhandlinger klubben siden fredag morgen – planen er en toårig aftale. Han er dog 34 år, og har allerede haft sine bedste sæsoner – alligevel er han aktuel for Arsenal, og hvad er så årsagen til det? Når man går efter at vinde mesterskabet, eller i hvert fald at komme i top tre, er Lichtsteiner så det rigtige køb?

Han tilfører noget erfaring, som mange af de unge Arsenal-spillere kan drage nytte af, og selvom han i første omgang ikke er tiltænkt en plads i startopstillingen. Han ved, hvad der skal til for at begå sig på aller øverste niveau og det er den viden, som han skal give videre.

I den seneste tid er Lichtsteiner faldet ned i hierakiet i Juventus, så der går længe mellem han får spilletid i benene. Sådan kommer det formentlig også til at være i Premier League, når både Bellerin, og Nathan-Miles er foran ham i køen – Carl Jenkinson er også tilbage for lån. Kommer Lichtsteiner overhovedet til at spille, så tvivler vi på, at det ikke kommer til at være med rustne ben og dårlig form – imponerende hvis en 34-årige kan holde sig i sådan en form, at han er klar til at spille hver gang, selvom det formentlig ikke bliver tilfældet…