Thierry Henry har fastslået at har snakket med Arsene Wenger omkring sin fremtidige træner karriere.

Thierry Henry er Gunners mest scorende spiller nogensinde, med sine 228 mål i 377 kampe. Henry har arbejdet som en fodbold ekspert siden han stoppede karrieren i 2014.

Franskmanden arbejder lige nu som en slags hjælpetræner for Arsenals ungdomshold.

“Wenger og jeg sætter os nogen gange ned og snakker om en masse forskellige ting, og jeg har med tiden fundet ud af at Wenger er en mand med en masse at tænke på” udtaler Henry til Magazine.

“Vi snakker om forskellen mellem at træne de unge talenter, og senior spillerne, og om hvordan man bliver manager, og nogen gange snakker vi om spillere fra ungdomsakademiet. Jeg stiller ham tit spørgsmål og dilemmaer som han forsøger at svare på.                                                                          Jeg arbejder på at blive manager lige nu, og jeg har spurgt Arsene om han synes det er en god ting. Hvorefter Wenger siger at jeg kan komme og træne under-18 og 19, og hjælpe med at lave nogle gode trænningsøvelser. I øjeblikket er jeg en assistent, jeg er ikke en træner men det er skønt alligevel” Uddyber Thierry Henry

“Arsenal er klubben jeg elsker, jeg har opnået så mange ting her og jeg har så mange følelser forbundet til klubben, så derfor håber jeg på at kunne starte som træner hos The Gunners. Jeg har et ønske om hvordan klubben skal spille, det nemt nok at forsøge det men det svære er at kunne gennemføre det. Et eksempel, du er træner og dit hold har tabt to eller tre kampe, presset stiger og spillerne vil storme ind på dit kontor, fordi de mener de kan gøre en forskel. Wenger har lært mig hvordan man forholder sig i ro, og hvordan man får løst problemerne, så det er jeg taknemlig for” afslutter Henry med.

Arsene Wenger er en velkendt og respekteret herrer hos The Gunners

Arsene Wenger er en velkendt og respekteret herrer hos The Gunners

Thierry Henry var en fantastisk fodboldspiller, men bliver han en god træner??