Ifølge flere medier har den nye Real Madrid træner Zidane et ønske om at få Marcos Rojo til Spanien.

Marcos Rojo har kun spillet 28 gange efter hans ankomst i 2014, han har haft problemer med skader, og er ude med en skulderskade på nuværende tidspunkt.

Rojo har været ude med skader det meste af sæsonen.

Rojo har været ude med skader det meste af sæsonen.

Der har i længere tid været snak om Rojos fremtid hos United, da mange fans ikke bryder sig om en spiller man har betalt kassen for, og som så er skadet meget tit. Italienske medier mener at Napoli har haft interesse i argentineren,  der har også været snak om at Rojo skulle til AS Monaco i en byttehandel da man hentede Anthony Martial, men det blev aldrig til noget.

Alligevel skriver det spanske medie Fichajes at Real Madrid er interesserede i at få Marcos Rojo til Bernabeu, grundet at man godt vil have en ekstra spiller som kan styrke forsvaret.

Real Madrid håber på at kunne få Rojo for en rimelig pris, grundet hans få kampe for United, måske mindre end de 119.000.000 kroner som United gav da de købte Rojo hos Sporting Lissabon i 2014.

Hvis denne transfer bliver en realitet er det Zinedine Zidanes første signing som Madrid træner, siden han tog over efter den tidligere Liverpool og Chelsea træner Rafael Benitez.

Marcos Rojos transfers:

Rojo startede med at skifte fra Estudiantes andet hold, til første holdet. Rojo spillede to sæsoner hos Estudiantes og skiftede til Spartak Moskva i 2011, for 14.000.000. Argentineren spillede halvanden sæson hos Spartak og blev derefter solgt til Sporting fra Portugal, på en sum af 41.000.000. Marcos tilbragte 2 år i Moskva og blev i 2014 solgt til Manchester United på en sum af 119.000.000 kroner.