Ander Herrera tackler Andre Ayew. [Getty Images]

Ander Herrera tackler Andre Ayew. [Getty Images]

Serie A-klubben Juventus er ifølge Metro klar med et bud på 400 millioner kroner for den spanske midtbanespiller Ander Herrera, der for tiden spiller i Manchester United.

Den 26-årige Herrera er efter sigende frustreret over manglen på spilletid, som han har fået under træner Louis Van Gaal i denne sæson.

Han er en fanfavorit på Old Trafford, og det er dermed med stor frustation at træneren beslutter sig for at sende ham på bænken så ofte.

Juventus-træner, Massimiliano Allegri, er lige nu på jagt efter flere forstærkninger, og derfor mener Metro, at Herrera er på vej til Italien.

United erkendte for nyligt at midtbanespilleren er 400.000.000 kroner værd. Salgsprisen er ifølge kilder fastsat alt for højt, fordi at United gerne vil vifte interesse væk.

Herrera er kun startet inde ni gange i denne sæson ud af 20 gange med to mål og to assists.

Herrera kom til Manchester United fra Athletic Bilbao i sommeren 2014, og det er blevet til 38 kampe med otte mål til følge.

Den nye Paul Scholes

Herrera bliver ofte kaldt den nye Paul Scholes af Manchester Uniteds fans, og er af manden ham selv blevet kaldt det bedste indkøb for United i nyere tid.