[Getty Images]

Ricardo Rodriguez i kamp for Wolfsburg imod Sporting Lissabon, den 26. februar 2015. [Getty Images]

Ifølge det tyske magasin, Bild, er Ricardo Rodriguez fra Wolfsburg på toppen af ønskelisten hos Louis van Gaal i dette transfervindue.

De Røde Djævle forbereder et bud på 30 millioner pund på den 23-årige forsvarsspiller, som i 2014 blev kåret til årets bedste schweiziske spiller.

Bild mener at vide at United vil lave et formelt bud i den allernærmeste fremtid og håber på at kunne erhverve schweizerne før de kommende kampe, der blandt andet byder på opgør mod hold som Liverpool, Stoke og Chelsea.

Wolfsburg, som slog United ud af Champions League, købte Rodriguez for 7.5 millioner pund, og kan derfor tredoble deres investering, hvis de sælger ham.

Men det er ikke kun Manchester United, som er meldt interesseret i den schweiziske forsvarsgeneral. Også Real Madrid forventes at gøre et bud klar snart. Den spanske kongeklub leder efter en ny erstatning til venstre back, da Marcelo ofte er skadet.

Men selv maner Rodriguez rygterne til jorden. I et interview med Bild fortæller han:

“Jeg har ikke hørt fra Real. Jeg ved ikke, om der er noget i det. End ikke min træner har fortalt mig noget, så der er ikke noget nyt.”